Ads 468x60px

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το επόμενης γενιάς iPhone είναι έτοιμο για παραγωγή και θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι

Foxconn
Μια αξιόπιστη πηγή στη Foxconn, βοηθό κατασκευαστή της Apple, ισχυρίζεται σήμερα ότι το iPhone 5 είναι έτοιμο για παραγωγή και είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει οθόνη 4 ίντσες και με ένα εντελώς καινούριο σχεδιασμό.
Η πηγή ισχυρίζεται ότι υπάρχει ήδη ένας αριθμός από δείγματα αυτής της συσκευής, παρόλα αυτά το κάθε προτότυπο διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα, κάνοντας έτσι δύσκολο να δούμε ποια θα είναι η τελική έκδοση.
Όμως, όπως μπορούμε να δούμε και σε αναφορές του 9to5Mac, αυτές οι συσκευές έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.
  • Οθόνη 4+ ίντσες από την LG (τουλάχιστον η μία από αυτές)
  • Καμία από αυτές με τον σχεδιασμό teardrop όπως έδειξαν διάφορες φήμες πριν την κυκλοφορία του iPhone 4S. Δείγματα μέχρι στιγμής φαίνονται συμμετρικά όσον αφορά το πάχος όπως και μακρύτερα και πιο πλατιά.
  • Καμία από αυτές τις συσκευές δεν έχει design που να μοιάζει με αυτό του iPhone 4 ή του iPhone 4S.
  • Καμία από τις συσκευές δεν δείχνει ότι είναι η τελική έκδοση.
Το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι η αναφορά για τον χρόνο παραγωγής, αφού όπως γνωρίζουμε η παραγωγή του iPhone 4S δεν ξεκίνησε παρά αργά την άνοιξη. Έτσι, αν το iPhone 5 είναι ήδη έτοιμο να μπει στην παραγωγή, η Apple μπορεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPhone επόμενης γενιάς μέσα στο καλοκαίρι, όπως ακριβώς έγινε και για τα υπόλοιπα iPhone πριν το iPhone 4S.

Αν και πέρυσι πριν την κυκλοφορία του iPhone 4S είδαμε πάρα πολλές φήμες σχετικά με το iPhone 5, τώρα οι φήμες μοιάζουν να δείχνουν αληθινές. Η πηγή είναι η ίδια που δημοσίευσε λίγο πριν την κυκλοφορία του iPhone 4S ότι δεν θα γινόταν ανακοίνωση για το iPhone 5 αλλά για ένα iPhone 4 με αλλαγές στο hardware.

Source:http://greekiphone.gr/20120125/next-generation-iphone-ready-for-production-will-launch-at-summer/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...