Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Open Coffee Volos IV




Εγκαινιάζουμε το νέος έτος με το πρώτο Open Coffee Volos για το 2012. Στο Flocafe στην παραλία του Βόλου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 17:30. Αυτή τη φορά  στο ισόγειο με περισσότερα χώρο αλλά και τεχνικά μέσα. Δύο ομιλητές αυτή τη φορά για να έχουμε και περισσότερο χρόνο για ερωτήσεις και κουβεντούλα.
Ο Δημήτρης Τσίγκος - Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών - YES, Ιδρυτής του Hellenic Start-up Association θα μας μιλήσει μεταξύ άλλων, για την Virtual Trip Entreprenurial Ecosystem και τι ακριβώς είναι το “επιχειρηματικό οικοσύστημα” για τις εταιρίες που ήδη φιλοξενεί και για τους μελλοντικούς στόχους.
Ο Φάνης Κουτουβέλης - Απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και συνιδρυτής της επιτυχημένης εφαρμογής i-kiosk, θα μας μιλήσει μεταξύ άλλων για τις προκλήσεις του να είσαι φοιτητής και επιχειρηματίας.
Να είστε όλοι εκεί διότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα μέσα από αυτή τη συνάντηση. Θα ενημερωθείτε σύντομα!
Διαδικαστικά
Επειδή την ίδια μέρα και αμέσως μετά την δική μας εκδήλωση έχει προγραμματίσει μουσική εκδήλωση ζητούμε την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευσή σας για να έχουμε αρκετό χρόνο για Q&A κατά τη διάρκεια και μετά τις παρουσιάσεις. Είναι πολύ σημαντικό όσοι αποφασίσετε να έρθετε στο event να έρθετε σε επαφή και με άλλους ανθρώπους. Το Networking είναι βασικό συστατικό του Open Coffee. Μην έρθετε και φύγετε από το event χωρίς να μιλήσετε σε ένα τουλάχιστον άνθρωπο που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζατε. Ανταλλάξτε χαμόγελο, καλησπέρα, ίσως και bussiness card.
Το κατάστημα διαθέτει υποδομή για ΑμΕΑ, δωρεάν WiFi και παρέχει έκπτωση 50% στα ροφήματα.
Δηλώστε συμμετοχή στο σχετικό facebook event

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...