Ads 468x60px

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

LG και Samsung οι προμηθευτές οθονών για το iPad 3 (;)



Φαίνεται ότι οι πληροφορίες σχετικά με τους προμηθευτές των οθονών για το επόμενης γενιάς iPad είναι αντιφατικές μιας και δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα η συμμετοχή ή μη της Sharp.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Macotakara ισχυρίζεται ότι η Sharp θα παρέχει τις οθόνες για το iPad 3 ενώ αργότερα οι Electronic Times Internet News ανέφεραν ότι η Sharp δεν κατάφερε να περάσει την έγκριση της Apple για μαζική παραγωγή των οθονών. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι Samsung και LG έχουν ξεκινήσει ήδη την παραγωγή για το iPad 3 σε πλήρεις ρυθμούς για πιθανή κυκλοφορία στις αρχές Μαρτίου.
It has been confirmed that Samsung Electronics and LG Display will supply LCD panels for Apple’s iPad 3, which is scheduled to be unveiled as early as in Q1 this year. Sharp was originally known to be developing display panels, but reportedly failed in initial supply.

Η Apple, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχεδιάζει την παραγγελία 65 εκατομμυρίων LCD panel για το iPad 3 για ολόκληρο το 2012. Το πρώτο τρίμηνο του 2012 οι δύο προμηθευτές αναμένεται να διαθέσουν 5 εκατομμύρια οθόνες για να καλυφθεί επαρκώς η ζήτηση.

Source:http://www.iphonehellas.gr/32910/ipad-3-panel-display-rumor/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...