Ads 468x60px

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Dwarfs VS Orcs


Bessy Theodoropoulou

To Dwarfs VS Orcs είναι ένα action – strategy game κατασκευασμένο από την DVO inc. Βρισκόμαστε λοιπόν έναν σκοτεινό κόσμο, ο διψασμένος για εξουσία Dark Lord Rat χρησιμοποιεί υπνωτισμένα Orcs καθώς προετοιμάζεται για αναζήτηση. Η επιρροή του εξαπλώνεται στον κόσμο, ενώ τα χωριά των Νάνων λεηλατούνται σε ανησυχητικό βαθμό και οι Νάνοι συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τα Orcs που επιτίθενται!

Το παιχνίδι διαθέτει ποικίλες modes για να παίξετε, όπως για παράδειγμα η Dwarf Adventure Mode η οποία περιλαμβάνει 7 στάδια, όπου το κάθε στάδιο έχει 7 επίπεδα, ενώ είναι διαθέσιμα συνολικά 42 επίπεδα. Ωστόσο, μπορείτε να παίξετε και την Orc Adventure Mode αφού ολοκληρώσετε όλα τα επίπεδα της Dwarf Adventure Mode και η Quick Play Mode ξεκλειδώνεται όταν ολοκληρώσετε την Orc Adventure Mode.

Παράλληλα, υπάρχουν και ποικίλες ιδιότητες σε πολεμιστές τόσο στους Νάνους όσο και στα Orcs, όπως εργάτες, πολεμιστές, τοξότες, μάγοι, μονάδες άμυνας κλπ, ενώ για τους Νάνους διατίθενται συνολικά 29 ιδιότητες και για τα Orcs 27 ιδιότητες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωτιές, ανέμους, μαγικούς φωτισμούς κλπ ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες και είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad.

Μπορείτε επίσης να δείτε το trailer.



Source: http://www.indiemag.gr/?p=214

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...