Ads 468x60px

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Farmkill


Bessy Theodoropoulou
To Farmkill είναι ένα action game κατασκευασμένο από την Edible Entertainment Pty Ltd η οποία δοκιμάζει για πρώτη φορά να κυκλοφορήσει παιχνίδι για το iOS. Σκοπός σας είναι να υπερασπιστείτε τη φάρμα σας από τα ζόμπι που σας επιτίθενται, προσπαθώντας να τα κρατήσετε μακριά από το γκαζόν για να προστατέψετε τα φυτά και τα ζώα!

Πρέπει λοιπόν να επιβιώσετε για 28 νύχτες γεμάτες προκλήσεις, έχοντας 9 διαφορετικά όπλα στη διάθεσή σας για να σκοτώσετε τα ζόμπι που έρχονται προς τα εσάς. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκρηκτικά και νάρκες για να ανατινάξετε ολόκληρα πλήθη πριν προλάβουν να σας φτάσουν, ενώ για κάθε νύχτα που καταφέρνετε να επιβιώσετε ξεκλειδώνονται νέα όπλα και νέα αντικείμενα που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αμυνθείτε!

Μπορείτε να αναθρέψετε ζώα που έχουν την ικανότητα να εκρύγνηνται και είναι διατεθειμένα προστατέψουν τη φάρμα, ενώ παράλληλα μπορείτε να χτίσετε φράχτες και οδοφράγματα για να καθυστερήσετε τις ορδές των πεθαμένων που σας κυνηγούν! Επιπλέον, μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά που προκαλούν θάνατο και να τα φυτέψετε στο γκαζόν για να καθυστερήσετε τις επιθέσεις τους!

Μην ξεχάσετε να συγκεντρώσετε τα Golden Chickens τα οποία μπορούν να επιβιώσουν για μία ολόκληρη νύχτα άθικτα και να αγοράσετε  Farm Cash και Super Items για να δημιουργήσετε στρατηγική στο παιχνίδι σας.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε προ 2 ημερών και είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad, ενώ μπορείτε να δείτε το trailer εδώ.

Source: http://www.indiemag.gr/?p=211

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...