Ads 468x60px

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

H Apple σε διαδικασία εύρεσης εφαρμογών για το demo του iPad 3

Mετά τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών σχετικά με το επερχόμενο iPad 3 και ειδικότερα με το ρεπορτάζ του AllThingsD που σιγουρεύει Apple Event την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου νέ0 δημοσίευμα αναφέρει ότι η εταιρεία βρίσκεται σε ‘crunch mode’ για το demo του νέου tablet.
Συγκεκριμένα, ως είθισται η Apple χρησιμοποιεί μερικές εντυπωσιακές εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν βαριά γραφικά ως μέρος του demo για κάθε συσκευή. Για παράδειγμα, το Infinity Blade ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία να διαθέτει πρόσβαση λίγες βδομάδες πριν την αποκάλυψη της κάθε συσκευής για να αναβαθμίσει το παιχνίδι ώστε να εκμεταλλεύεται τις νέες γραφικές δυνατότητες.

Και αυτή τη φορά, λοιπόν, η η Apple βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης και συλλογής εφαρμογών και παιχνιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αναδείξουν το νέο iPad 3. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές θα χρησιμοποιηθούν στο ίδιο το event ως demo του iPad 3 και μερικές θα προωθηθούν στην διαφημιστική εταιρεία ‘TWBA/Chiat/Day’ με την οποία συνεργάζεται η Apple για επερχόμενες διαφημίσεις του προϊόντος .

Το iPad 3 αναμένεται να παρουσιαστεί την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου διαθέτοντας οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης και ταχύτερο επεξεργαστή με αναβαθμισμένες γραφικές αποδόσεις.

Source: http://www.iphonehellas.gr/33406/apple-ipad-3-app-demo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...