Ads 468x60px

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

H Apple εργάζεται σε μικρότερο dock connector (;)

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας iMore ισχυρίζεται ότι η Apple μπορεί να υιοθετήσει ένα άλλο μικρότερο πρότυπο για να αντικαταστήσει το κλασικό 30-pin dock connector.

Posted Image
Ένα μικρότερο dock θα επιτρέψει στην Apple να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία στο iPhone για παράδειγμα ή και άλλα χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό να χωρέσουν.An updated “micro dock” would make room for bigger batteries, 4G radios, and other components far more important to the iPhone and iPad in a PC free world.


Η τάση της Apple για την ολοένα και περισσότερο λέπτυνση των συσκευών της είναι χαρακτηριστική. Για παράδειγμα, η Apple από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν την microSIM ενώ εργάζεται διαρκώς για να μικρύνει και άλλα εξαρτήματα των συσκευών της που να επιτρέπουν λεπτότερα προφίλ.


Ωστόσο, μια τέτοια αλλαγή θα είχε ένα υψηλό κόστος αφού ένα τεράστιο οικοσύστημα εξαρτημάτων που χρησιμοποιούν το dock connector δεν θα ήταν συμβατό με την νέα γενιά αυτών των συσκευών. Βέβαια, καθώς κινούμαστε σε ολοένα και λεπτότερες συσκευές και έχοντας υπόψιν ότι οι iOS συσκευές τείνουν να γίνουν PC-free η σημασία του dock connector έχει υποβαθμιστεί.


Source: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/98919

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...