Ads 468x60px

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το iOS ξεπερνά το OS X στο μερίδιο Internet στις ΗΠΑ





 H εταιρεία αναλύσεων Chitica ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων σχετικά με την κίνηση στο Internet στις ΗΠΑ.


Η εταιρεία βρήκε ότι το iOS πλέον ξεπερνά το OS X στη συνολική χρήση Internet στις Ηνωμένες Πολιτείες με δεδομένα που άντλησε από εκατοντάδες εκατομμύρια ad impressions την περίοδο από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012.

Η αύξηση του iOS έχει ξεπεράσει το 50 τοις εκατό αυτή την περίοδο ενώ αντίστοιχα το OS X σημειώνει μείωση 25 τοις εκατό. Τον Φεβρουάριο, λοιπόν, το iOS κατέγραψε ποσοστό 8.15 τοις εκατό της συνολικής κίνησης με το OS X να πέφτει στο 7.96 τοις εκατό.

Η διαφορά αυτή δικαιολογείται προφανώς είτε από την στροφή των καταναλωτών σε mobile προϊόντα, όπως το iPhone και iPad, είτε από μια τρομακτική αύξηση στη χρήση του διαδικτύου σε αυτή την πλατφόρμα σε σχέση πάντα με τα παραδοσιακά PC.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι οι πωλήσεις Mac αυξήθηκαν το περασμένο τρίμηνο σημειώνοντας νέο ρεκόρ για την εταιρεία το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιθανότερο.

Source: http://www.macuser.gr/ios-surpasses-os-x-in-internet-share-usa-9418

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...