Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

iPasta GR

To iPasta GR είναι μια εφαρμογή της Barilla που απευθύνεται στους λάτρεις των ζυμαρικών προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος συνταγών καθώς και οδηγίες για την παρασκευή τους!


Η εφαρμογή είναι καλοσχεδιασμένη, εύχρηστη και με πολλές επιλογές. Το χαρακτηριστικό που κάνει το iPasta να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κλασικές εφαρμογές συνταγών είναι ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βρείτε μια συνταγή. Συγκεκριμένα, έχετε τρεις τρόπους: Σουπερμάρκετ, Κουζίνα και Τοπικές συνταγές.
Στο Σουπερμάρκετ μπορείτε να επιλέξετε την περίσταση (γενέθλια, γρήγορα & εύκολα, επέτειος, πικ νικ, κτλπ) για την οποία θέλετε να μαγειρέψετε καθώς και τη δυσκολία και χρόνο προετοιμασίας του πιάτου. Η εφαρμογή αναλαμβάνει από κει και πέρα να σας προτείνει μερικές συνταγές με βάση τα κριτήρια που επιλέξατε.




Σε κάθε συνταγή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα συστατικά, την προετοιμασία, τι προτείνει ο σεφ, το συνιστώμενο κρασί καθώς και μερικά διατροφικά στοιχεία. Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό αφορά την επιλογή για αγορά των συστατικών σε περίπτωση που δεν τα έχετε στο σπίτι σας (ανάλογα και με τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να κάνετε το τραπέζι), έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα πάτε στο σουπερμάρκετ να έχετε έτοιμη τη λίστα. Τα συστατικά αυτά μπορείτε να δείτε από τη Λίστα Αγορών. Φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές στη λίγα των Αγαπημένων.
H επιλογή των συνταγών μπορεί να γίνει επίσης, με βάση το είδος του ζυμαρικού από το μενού ‘Κουζίνα’ αλλά και με βάση την περιοχή της Ιταλίας από το μενού ‘Τοπικές Συνταγές’.
Τέλος, από το ‘Άλλα Εργαλεία’ μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία από το φαγητό που ετοιμάσατε και να έχετε πρόσβαση στο Χρονόμετρο και το Μέτρηση για να έχετε επίβλεψη του χρόνου μαγειρέματος αλλά και της απαραίτητης ποσότητας ανά άτομο αντίστοιχα.


Αν έπρεπε να προτείνουμε κάποια στοιχεία βελτίωσης σε κάποιο επίπεδο θα λέγαμε την υποστήριξη εικόνων Retina, για να αναδεικνύονται καλύτερα οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις συνταγές. Σε γενικές γραμμές, το iPastaGR είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή ειδικά για τους νεοφώτιστους μάγειρες που ψάχνουν νόστιμες αλλά εύκολες συνταγές.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ: iPasta GR


Source: http://www.iphonehellas.gr/33119/ipasta-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...