Ads 468x60px

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Δύο τρόποι για να στείλεις το iPhone 4 σου «αδιάβαστο»


Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα που πουλάει προϊόντα της Apple. Αγοράζεις ένα ολοκαίνουριο iPhone 4. Και μετά;
Αφού περάσεις τη διαδικασία της εισαγωγής της microSIM και το ενεργοποιήσεις, εισάγεις τις επαφές σου και αρχίζεις τα πρώτα downloads εφαρμογών, αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς μπορείς να ξεχωρίσεις την iOS συσκευή σου από το συρμό.
Εμείς, βρήκαμε δύο τρόπους που μπορείς να στείλεις το iPhone 4 σου αδιάβαστο... κυριολεκτικά.
Η μία ιδέα είναι να το στείλεις πίσω στο χρόνο (περίπου 60 χρόνια) στη δεκαετία του ’50 και να κάνεις τη γιαγιά σου ξαφνικά να αισθάνεται εξοικειωμένη με τη σύγχρονη τεχνολογία. Με αυτό το dock, το μόνο που θα σου λείψει είναι το καντράν για να παίρνεις τηλέφωνο, αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα σε αυτή ζωή, έτσι δεν είναι; Κατά τα άλλα, μπορείς να έχεις την ψευδαίσθηση ότι το iPhone 4 που αγόρασες λειτουργεί και σαν σταθερό τηλέφωνο και όταν για κάποιο λόγο ο φίλος ή η φίλη σου δεν έχει σήμα εκεί που είναι, έχεις κάθε δικαίωμα να του πεις «μισό, να πάρω το μηδέν»...
Η άλλη λύση είναι να κάνεις το iPhone 4 σου κουνελάκι του Playboy… ή μία λίγο πιο hipster παραλλαγή του, τέλος πάντων. Η θήκη «κουνελάκι» από καλής ποιότητας σιλικόνη, έχει και την απαραίτητη χνουδωτή ουρά που στην περίπτωση των playboy bunnies τοποθετείται στα… Ας επανέλθουμε όμως στα δικά μας. Η ουρά μπορεί να λειτουργήσει και ως βάση στήριξης της συσκευής σου , ενώ τα αυτιά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να τυλίξεις το καλώδιο από τα ακουστικά σου.
Στην ερώτηση, τι θα σου συμβεί αν εμφανιστείς στο γυμναστήριο με μία τέτοια θήκη, δεν μπορούμε να στην απαντήσουμε. Όπως δεν μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε αν θα την πάρεις σε ροζ ή σε άλλο χρώμα. Ισχύει η αρχή της κολοκυθόπιτας σε αυτά. Αυτό που μπορούμε να σου πούμε με ασφάλεια είναι ότι τα δύο αυτά αξεσουάρ τα βρήκαμε στο netphone.gr και στις σελίδες του έχουμε περάσει άπειρες ώρες ψάχνοντας την επόμενη «κούκου» ιδέα για το πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε το smartphone μας από το πλήθος. Και συνήθως, τη βρίσκουμε.

Source: http://www.digitallife.gr/dyo-tropoi-na-steileis-to-iphone-4-adiavasto-20333/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...