Ads 468x60px

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί το Siri δεν θα κάνει ποτέ την εμφάνιση του στο iPhone 4



Από την μέρα που κυκλοφόρησε το iPhone 4S οι χρήστες του iPhone 4 ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν και αυτοί να βάλουν το πολυπόθητο Siri. Και ενώ αυτή την στιγμή μπορούνε ανεπίσημα, επίσημα η Apple δεν θα το υποστηρίξει ποτέ.

Το iPhone 4S χρησιμοποιεί τον A5 επεξεργαστή.
Και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά ποιο δυνατός από τον A4 που υπάρχει στο iPhone 4, εκτός όμως από την ταχύτητα που προσφέρει, ο Α5 κάνει και μια ποιο βάρια επεξεργασία ήχου.
Ειδικότερα ο Α5 είναι το "σπίτι" της τεχνολογίας "EarSmart" από την εταιρία Audience, οπου αφαιρεί του θορύβους και τις ομιλίες τρίτον, κάνοντας έτσι τις τηλεφωνικές κλήσεις ποιο καθαρές.

Η εταιρία (Audience) αποκάλυψε ότι η αντίστοιχη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το iPhone 4 δουλεύει μόνο όταν κρατάτε το κινητό κοντά στο στόμα σας. Η τεχνολογία που έχει το iPhone 4S έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε την ώρα που το iPhone βρίσκεται ποιο μακριά, π.χ πάνω στο γραφείο, η ακόμα και όταν οδηγείται.

Και ενώ υπάρχουν αρκετά hacks για να βάλετε το Siri στο iPhone 4 η αλήθεια είναι ότι πότε δεν θα δουλέψει τόσο καλά όσο στο 4S. Αλλά μην ανησυχείτε έτσι και αλλιώς το Siri δεν είναι τόσο σπουδαίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...