Ads 468x60px

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Prince of Persia Classic, διαθέσιμο και πάλι στο AppStore!



Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που θα μπορούσε ποτέ να κυκλοφορήσει για το iOS είναι το Prince of Persia Classic που μέχρι σήμερα είχε αποκλειστικά μόνο το x360.

 

Prince of Persia® Classic (AppStore Link) Όνομα: Prince of Persia® Classic
Εταιρία: Ubisoft


1.59 € (iTunes link)


Πρόκειται για το κλασικό παιχνίδι που σχεδίασε ο Jordan Menher κυκλοφόρησε αρχικά το 1989 από την Broderbound Software αλλά με μερικές αλλαγές στα γραφικά και στους ήχους.
Αν και η Ubisoft κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο το Prince of Persia Retro το πρώτο πιστό port του παλιού κλασικού παιχνιδιού, προς μεγάλη μας έκπληξη κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα (κατά λάθος) το Prince of Persia Classic το οποίο και αφαίρεσε λίγο μετά από το App Store. Κάποιοι τυχεροί που το πρόλαβαν αν δεν το έσβησαν από τις συσκευές τους το έχουν από τότε. 

Σήμερα όμως η Ubisoft κυκλοφόρησε επίσημα στο App Store αυτό το τρομερό παιχνίδι και μπορείτε να το αποκτήσετε όλοι από το παραπάνω link.

Το Prince of Persia είναι η ιστορία ενός πρίγκηπα που έχει 1 ώρα για να περάσει όλους τους κινδύνους που βρίσκονται σε 12 διαφορετικές πίστες και να φτάσει την αγαπημένη του πριν αυτή βρεθεί στα χέρια του μάγου Jafar.

Source: http://greekiphone.gr/20120229/prince-of-persia-classic-is-back-on-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...