Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η ταινία ‘John Carter’ της Disney είναι αφιερωμένη στον Steve Jobs



Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Loop, Η καινούρια ταινία της Disney Pictures John Carter είναι αφιερωμένη από τον Andrew Stanton της Pixar στον Steve Jobs.

Όπως γνωρίζουμε ο Jobs ήταν ένας από τους βασικούς μετόχους της Disney, εξαιτίας της δουλειάς του με την Pixar Animation Studios, μιας εταιρίας που δημιούργησε και βοήθησε να γίνει δημοφιλής και η οποία αργότερα αγοράστηκε από την Disney.

Η ταινία John Carter που σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Stanton και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και ακόμα και αν δεν είναι Pixar η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός θρυλικού επιχειρηματία και εφευρέτη και στους τίτλους τέλους θα δούμε το: Dedicated to the Memory of Steve Jobs, an Inspiration to Us All.

Ο Stanton σημειώνει ότι στο Brave, την επόμενη ταινία της Pixar θα δούμε πολύ περισσότερα πράγματα αφιερωμένα στον Steve Jobs. Ο Stanton ήταν ο δεύτερος animator στην Pixar το 1990 και σκηνοθέτησε τις βραβευμένες ταινίες Finding Nemo και Wall-E. Αυτή τη στιγμή όμως δουλεύει με την Disney πάνω στην ταινία John Carter.

Source: http://greekiphone.gr/20120229/disneys-new-movie-john-carter-is-dedicated-to-steve-jobs/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...