Ads 468x60px

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

To Clear είναι μια εφαρμογή to-do


To App Store διαθέτει αυτή τη στιγμή αρκετές χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια αλλά αυτές που πραγματικά έχουν αφήσει το σημάδι τους σε διάφορα επίπεδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Τέτοιες εφαρμογές για παράδειγμα ήταν το Tweetie που εισήγαγε το στάνταρ πλέον ‘Pull to Refresh’, το Tweetbot με το design του, το Path κτλπ. Μια παρόμοια εφαρμογή, λοιπόν, που θα αλλάξει τα πάντα είναι και το Clear της Realmac Software που κυκλοφόρησε σήμερα στο App Store.
To Clear είναι μια εφαρμογή to-do που λειτουργεί αποκλειστικά με touch χειρισμούς εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες λίστες στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας to-do αντικείμενα. Όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν με touch χειρισμούς. Ας δούμε και από την εισαγωγή της εφαρμογής τα χαρακτηριστικά του Clear:
Η εφαρμογή διαθέτει μερικές τυπικές ρυθμίσεις, διάφορα themes (bonus: εάν έχετε το Tweetbot εγκατεστημένο έχετε πρόσβαση σε ένα ειδικό theme) και περισσότερα tips για να μπορέσετε να ξεκινήσετε. Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο η εφαρμογή θα μπορέσει να παραμείνει μία από τις βασικές στο iPhone μου κυρίως εξαιτίας της έλλειψης συγχρονισμού με τον Mac αλλά και της ενσωματωμένης εφαρμογής Reminders της Apple. Δοκιμάστε και εσείς το Clear στην εισαγωγική τιμή των 0.79€ από το App Store [link].

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...