Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η 2η σεζόν του Game Of Thrones στη Nova, μόνο 48 ώρες μετά από την αμερικάνικη πρεμιέρα!




Επτά μυθικά βασίλεια. Ένας σιδερένιος θρόνος. Δύο κύκλοι επεισοδίων. Δύο δορυφορικά κανάλια. Μία εξίσωση με όλα αυτά, βγάζει ως αποτέλεσμα την απόλυτη τηλεοπτική διασκέδαση. Ο λόγος για το Game Of Thrones, τη δημοφιλή σειρά που βασίστηκε στα ομώνυμα μυθιστορήματα του George Martin.

Η πρεμιέρα της 2η σεζόν θα ξεκινήσει στις 3 Απριλίου, μόλις 48 ώρες μετά από την πρεμιέρα στις ΗΠΑ, και θα μεταδίδεται στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, της Nova φυσικά. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00, ενώ κάθε Τετάρτη (23:00) και Σάββατο (μετά την πρεμιέρα των 22:00) θα μεταδίδεται σε επανάληψη από τα κανάλια Novacinema 3 και Novacinema 1, αντίστοιχα.

Επίσης κάθε Πέμπτη θα διατίθεται το κάθε νέο επεισόδιο, μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, ώστε να το κατεβάζετε και να το αποθηκεύετε για να το βλέπετε όποτε εσείς θέλετε. Επιπλέον, όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου θα μεταδοθούν σε επανάληψη την επόμενη εβδομάδα, από τις 30 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου, στο Novacinema 3.

Και για τους fans μπορείτε σήμερα να κατεβάσετε την εφαρμογή μας που σας κρατάει ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα της σειράς! (Eυελπιστούμε σύντομα να την κάνουμε και στα ελληνικά)

Game of Thrones Guide V.1.0 (iPad/iPhone)
Γλώσσα: Αγγλικά
Τιμή: 0.79

 

 
 

1 σχόλιο:

  1. η νόβα μας κακομαθαίνει. Στην άλλη σαιζόν να το δείχνει σε μια μέρα γιατί οι 2 μέρες είναι πολλές!!! xaxaxa!! Επιτέλους η επική σειρά αμέσως μετά την προβολή της στην Αμερική, μπορούμε να τη δούμε κι εδώ σε HD!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...