Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

H Apple πούλησε σε τρεις μόλις ημέρες όσο το Motorola Xoom, το BlackBerry Playbook και το Samsung Galaxy Tab σε ένα χρόνο!!


Η Apple ανακοίνωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις νέων iPad σε τρεις ημέρες αλλά άφησε εκτός τις πωλήσεις του iPad 2 την ίδια χρονική περίοδο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε ένα σχεδόν Σαββατοκύριακο η Apple πούλησε περισσότερα από 3 εκατομμύρια iPads σε όλο τον κόσμο.

Αν κάνουμε τα μαθηματικά σύμφωνα με τις τελευταίες πωλήσεις 15.43 εκατομμυρίων iPad 2 από το προηγούμενο τρίμηνο, η Apple πουλάει κάθε μέρα 171.444 iPad ή 514.332 iPads. Μισό εκατομμύριο επιπλέον iPads στο ίδιο Σαββατοκύριακο. Σε αντίθεση με το νέο iPad 3 το iPad 2 πουλάει σε όλο τον κόσμο και έχει χαμηλότερη πλέον τιμή από το μεγάλο του αδερφάκι, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα ελκυστικό σε όσους θέλουν να αποκτήσουν iPad άμεσα.

Με σχεδόν 3.5 εκατομμύρια iPads σε τρεις μόλις ημέρες η Apple πούλησε όσο το Motorola Xoom, το BlackBerry Playbook και το Samsung Galaxy Tab σε ένα χρόνο. Τα νούμερα είναι ενδεικτικά για την προτίμηση του κόσμου στο iPad και την αδυναμία του ανταγωνισμού από το Android να προσφέρει μια άξια λύση που θα τρίξει τα δόντια στην Apple.

Source: http://www.pestaola.gr/new-ipad-and-ipad-2-sales-could-top-3-5-million-in-3-days/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...