Ads 468x60px

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Φημολογούμενη Τεχνολογία Λεπτού Περιβλήματος Για Το Υποτιθέμενο 7,85 Ιντσών IPad




Μια φήμη που άρχισε αυτή την εβδομάδα ισχυρίζεται ότι το υποτιθέμενο 7,85 ιντσών iPad θα χρησιμοποιεί μια σχετικά νέα τεχνολογία ώστε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης. Προμηθευτές ανταλλακτικών έχουν αναφέρει στο Digitimes ότι περιμένουν από την Apple να χρησιμοποιήσει τεχνολογία λεπτού περιβλήματος για να διασφαλίσει τη μέγιστη διαθεσιμότητα της οθόνης. Επίσης αναμένεται ότι η εταιρία σχεδιασμού των LG πάνελ Shuriken, θα κατασκευάσει IPS ή FPS οθόνες LCD.
Οι προμηθευτές εικάζουν ότι η μικρότερη σχεδίαση δε θα κοστίσει περισσότερο από $299 και έχει ως στόχο να περιορίσει την επιρροή του Kindle Fire, και σε πολύ μικρότερο βαθμό, τις φτωχές πωλήσεις των κλασικών επτά-ιντσών Android ταμπλετών. Το Sausung Galaxy Tab 2.7.0 αναμένεται να οριοθετήσει την χαμηλή κατηγορία του ταμπλετών για το 2012, και ίσως αποτελεί στόχος για την Apple.
Ενώ υπάρχουν και άλλες ιστορικά αξιόπιστες πηγές που δείχνουν σε ένα μικρότερο iPad, το μέγεθος τελικά ίσως υποστηρίζεται από νεότερη iPad στρατηγική της Apple. Μαζί με το $399 iPad 2, επιδεικνύοντας μια προθυμία για φθηνότερα iPad, η απόφαση της για αναφορά στο τρίτης γενιάς μοντέλο ως “new iPad” ίσως είναι αντίστοιχη με αυτή της παλαιότερης στρατηγικής του iPad, όπου υπάρχει ένα οριστικό μοντέλο και οτιδήποτε άλλο παίρνει παραλλαγές από αυτό το όνομα.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/3/12/785-ipad.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...