Ads 468x60px

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το iPad θα μπορούσε να αποτελέσει το μέλλον των παιχνιδοκονσολών


Gaming on iPad
Εν αναμονεί του νέου iPad με την εντυπωσιακή Retina οθόνη και τον Α5Χ επεξεργαστή με το quad-core chip γραφικών του, οι προσδοκίες ολοένα και μεγαλώνουν.  Κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών, όπως οι Epic Games και Electronic Arts, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου για το iPad να αντικαταστήσει ακόμα και τις παιχνιδοκονσόλες!


Ο πρόεδρος της Epic Games, Mike Capps, παρουσίασε στην εκδήλωση για το νέο iPad το νέο τίτλο της εταιρείας ‘Infinity Blade: Dungeons‘, με τα γραφικά του παιχνιδιού να αφήνουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Όπως αναφέρει, ένα υποθετικό Bluetooth controller  σε συνδυασμό με την ασύρματη τεχνολογία AirPlay και μια Apple TV,  θα επέτρεπαν στο iPad να αναμετρηθεί με παιχνιδοκονσόλες όπως τα Sony Playstation 3 και Xbox 360:
“Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς έναν κόσμο όπου το iPad θα είναι πιο ισχυρό από τις παιχνιδοκονσόλες. Έχοντας τη δυνατότητα να συνδέται ασύρματα στην τηλεόραση και ένα τηλεχειριστήριο, θα μπορούσε να αποτελέσει τη νέα παιχνιδοκονσόλα.”
Την ίδια άποψη δείχνει να έχει και ο Frank Gibeau της EA:
“Όταν το iPad φτάσει την επεξεργαστική ισχύ του Xbox 360, δεν είναι τίποτα για εμάς να αναπτύξουμε παιχνίδια για το iPad που ο χρήστης θα παίζει στην τηλεόραση. “

Source: http://www.macuser.gr/ipad-could-be-the-fututre-of-games-console-say-epic-games-ea-10142/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...