Ads 468x60px

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Apple ετοιμάζεται να φέρει demo εφαρμογές στο App Store



Μαζί με την κυκλοφορία του νέου iTunes, του αναβαθμισμένου iOS 5 και την αύξηση του ορίου download μέσω δικτύου κινητής η Apple πρόσθεσε και μερικές γραμμές στους όρους χρήσης του iTunes Store.

Σύμφωνα με την Kelly Guimont του TUAW, η Apple πρόσθεσε μία επιπλέον εξήγηση για τις trial εφαρμογές. Συγκεκριμένα μέσα στους όρους χρήσης και στα νομικά υπάρχει μια παράγραφος που δείχνει ότι σύντομα θα δούμε demo/trial εφαρμογές στο App Store
Ορισμένες paid εφαρμογές μπορεί να προσφέρουν μια δωρεάν περίοδο πριν προβούν στη χρέωση του λογαριασμού σας. Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να αγοράσετε την συνδρομή, απενεργοποιήστε το auto-renewal στα Account settings όσο βρίσκεστε στην demo περίοδο.
Οι εικασίες δείχνουν ότι οι developers έχουν τώρα τα απαραίτητα για να προσφέρουν trial πληρωτέου περιεχομένου. Αυτό λογικά θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι lite/free εκδόσεις από το App Store. Όμως το TouchArcade ανακάλυψε επίσης ότι υπάρχει και μια παράγραφος για περιεχόμενο που βασίζεται στην εκτύπωση.
Ορισμένες συνδρομές εφαρμογών έχουν ορισθεί σαν Newsstand προϊόντα, σε αυτή την περίπτωση θα εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή Newsstand της συσκευής σας μετά το download.
Αν και τα παραπάνω δεν είναι ξεκάθαρα, η ελπίδα είναι ότι όπου και αν στοχεύει η νέα πολιτική θα εξαπλωθεί σε όλες τις εφαρμογές αργά ή γρήγορα.
 
Source: http://greekiphone.gr/20120319/apple-preparing-to-bring-demo-app-on-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...