Ads 468x60px

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

iA Writer ένας text editor για το iPhone και το iPad


Στο App Store θα βρούμε αρκετές εφαρμογές για text editing (επεξεργασία κειμένου) στην iOS συσκευή μας. Για όσους όμως θέλουν απλά να γράφουν χωρίς να απασχολούνται από διάφορα άλλα (εκτός των notifications) υπάρχει το iA Writer που πρόσφατα αναβαθμίστηκε και έγινε συμβατό και με το iPhone.
iA Writer (AppStore Link) Όνομα: iA Writer
Εταιρία: Information Architects, Inc.


0.79 € (iTunes link)

H εφαρμογή iA Writer για επεξεργασία κειμένου στο iOS σας διευκολύνει και σας σιγουρεύει ότι η σκέψη σας θα είναι στο κείμενο και όχι στην εφαρμογή. Το iA Writer προσφέρει μόνο τα απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως το πληκτρολόγιο, το focus mode (λειτουργία εστίασης) που σιγουρεύει ότι θα είμαστε συγκεντρωμένη στο κείμενο και τον συγχρονισμό με iCloud και Dropbox.

Στο πληκτρολόγιο υπάρχει μια ακόμα σειρά με κουμπιά που μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τον κέρσορα μέσα στο κείμενο αντί να πατήσουμε πάνω στη λέξη και να χρησιμοποιήσουμε τον μεγεθυντικό φακό που παρέχει το iOS για να κάνουμε τη διόρθωση. Ακόμα θα βρούμε μερικά σύμβολα που χρειάζονται συχνά όταν γράφουμε ένα κείμενο, όπως σημεία στίξης (τελεία, κόμμα, άνω κάτω τελεία, ερωτηματικό ελληνικό, αγγλικό και απόστροφο).


Με μία μόνο γραμματοσειρά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ένα μόνο μέγεθος και χρώμα και όσο περισσότερο χώρο μπορεί να πιάσει στην οθόνη το κείμενο η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή μας μόνο στο κείμενο. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις και είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να είναι απλή και εύκολη.

Η ενσωμάτωση του iCloud και του Dropbox που υπάρχει στο iA Writer φροντίζει το κείμενο μας να μένει συνεχώς συγχρονισμένο και ασφαλή ώστε να μην χάσουμε καμία αλλαγή που τυχόν κάνουμε πάνω σε αυτό.

Η εφαρμογή μόνο για λίγες μέρες κοστίζει 0.79€

Source: http://greekiphone.gr/20120319/ia-writer-distraction-free-text-editor/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...