Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Οδηγός iCloud

iOS 5 + iCloud
Στο iCloud και το iOS 5 έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο Apple News και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που αξίζει να επαναλάβουμε εν όψει της σημερινής κυκλοφορίας του νέου iPad στην Ελλάδα είναι ο τρόπος δημιουργίας backup.

Όσοι αγοράσετε σήμερα ένα νέο iPad θα ήταν καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επαναφέρετε όλα σας τα δεδομένα από το παλαιότερο σας iPhone ή iPad με την προϋπόθεση ότι έχετε έναν λογαριασμό στο iCloud και τις εξής συνθήκες:
  • η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Internet μέσω Wi-Fi,
  • η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στην πρίζα,
  • η οθόνη είναι κλειδωμένη.
Μπορείτε, βέβαια, και χειροκίνητα να ξεκινήσετε τη διαδικασία backup μέσα από τις Ρυθμίσεις->iCloud->Αποθήκευση και αντίγραφα. Aπό την ένδειξη “Τελευταίο αντίγραφο” μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το backup έχει πραγματοποιηθεί.


Κατά το πρώτο άνοιγμα τoυ νέου σας iPad το iOS 5 θα σας καθοδηγήσει από μόνο του στην διαρρύθμιση της συσκευής. Σε κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί να δώσετε το Apple ID και να επιλέξετε εάν θέλετε να κάνετε νέο σετάρισμα ή επαναφορά από iCloud. Θα επιλέξετε την επαναφορά από το iCloud προφανώς και θα περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Απλά, εύκολα και γρήγορα χάριν στο iCloud.

Source: http://www.iphonehellas.gr/34623/icloud-backup-restore-guide/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...