Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Νέο iPad: Χρήσιμες πληροφορίες

new ipad
Μια βδομάδα τώρα διαβάζουμε καθημερινά για το νέο iPad και όλα τα χαρακτηριστικά του και επιτέλους ήρθε η στιγμή που μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας. Εδώ και λίγη ώρα το νέο iPad είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών στις ίδιες τιμές με το περσινό iPad 2.

Γνωρίστε το νέο iPad

Το νέο iPad αποτελεί το καλύτερο tablet στην αγορά αυτή τη στιγμή με οθόνη υψηλής ανάλυσης “Retina”, επεξεργαστή γραφικών τεσσάρων πυρήνων και κάμερα 5 megapixels. Για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad μπορείτε να ενημερωθείτε στο αναλυτικό μας δημοσίευμα εδώ.

Ρύθμιση του νέου σας iPad

Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που καταφέρατε και αγοράσατε το νέο iPad σήμερα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα συναντήσετε θέτοντας σε λειτουργία το νέο σας απόκτημα είναι το στήσιμο του iCloud. Εάν διαθέτετε ήδη κάποιο iPad παλαιότερης γενιάς και κάνετε χρήση του iCloud θα ήταν συνετό να ακολουθήσετε τον οδηγό δημιουργίας backup έτσι ώστε να έχετε άμεσα όλα σας τα δεδομένα και στη νέα σας συσκευή χωρίς να μπλέκετε με το iTunes κτλπ! Από κει και πέρα απολαύστε την Retina οθόνη κατεβάζοντας τις συμβατές εφαρμογές και παιχνίδια από το App Store.

iCloud
Εάν είναι η πρώτη σας Apple συσκευή και δεν έχετε καν Apple ID θα πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα ένα. Αυτό μπορεί να γίνει απευθείας από το νέο σας iPad κατά το πρώτο σετάρισμα δίνοντας απλά μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Χρησιμοποιώντας αυτό το Apple ID θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες στη συσκευή σας (App Store, iBookstore, iTunes, iMessage, FaceTime κτλπ). Να σημειώσουμε ότι το Apple ID σας δεν θα είναι συνδεδεμένο με κάποιον τρόπο πληρωμής και για να το αλλάξετε αυτό θα πρέπει να πάτε στις Ρυθμίσεις->Store και να προσθέσετε εκεί την πιστωτική σας κάρτα για να μπορείτε να αγοράζετε εφαρμογές, τραγούδια, ταινίες κτλπ.

Source: http://www.iphonehellas.gr/34621/new-ipad-for-new-users/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...