Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

iPad 2 8GB μαζί με iPad 3?

Μαζί με το δημοσίευμα για κυκλοφορία iPad mini το τρίτο τρίμηνο του 2012 οι Digitimes αναφέρουν ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad 2 με χωρητικότητα στα 8GB για να προσφερθεί μαζί με το iPad 3.


Το δημοσίευμα των Digitimes ακούγεται λογικό και έχει αναφερθεί εδώ και καιρό και σε προηγούμενες αναφορές. Η τακτική θυμίζει αυτήν που ακολουθεί η Apple με τα iPhone όπου με κάθε νέα κυκλοφορία μοντέλου διατηρεί το προηγούμενο στην αγορά αλλά σε μικρότερη χωρητικότητα.

Το δημοσίευμα παρόλο που αναφέρεται στο iPad 3 16GB και 32GB δεν κάνει καμία αναφορά στο iPad 3 64GB ή ακόμα στο αναμενόμενο iPad χωρητικότητας 128GB. Μια πιθανή αφαίρεση του μοντέλου των 64GB είναι πολύ περίεργη για την Apple και δεν νομίζουμε ότι θα υλοποιηθεί μόνο και μόνο αφού το νέο iPad εξαιτίας της Retina οθόνης θα απαιτεί αρχεία μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα προηγούμενα μοντέλα.
As Apple has scheduled an event on March 7, sources from its upstream supply chain pointed out that the company is expected to launch two iPad 3 models – a 16GB version and 32GB version.
In addition to iPad 3, Apple is also expected to unveil an 8GB iPad 2, allowing the tablet PC series to cover different segments and to defend against Windows 8-based tablet PCs, the sources noted.
Ανεξάρτητα από την εγκυρότητα του δημοσιεύματος των Digitimes η πιθανότητα κυκλοφορίας του iPad 2 μαζί με το iPad 3 είναι απόλυτα εφικτή και αναμενόμενη. Το αν θα προσφερθεί το iPad 2 σε χωρητικότητα των 8GB ή 16GB είναι απλώς μια λεπτομέρεια που μένει να λυθεί στις 7 Μαρτίου όπου και θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPad.


Source: http://www.iphonehellas.gr/33707/ipad-2-8gb-along-new-ipad-3-rumor

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...