Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

iPad με 7.85 ιντσών οθόνη?

Δημοσίευμα των DigiTimes αναφέρει ότι η Apple εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου μικρότερου iPad 7.85 ιντσών για κυκλοφορία που προγραμματίζεται το τρίτο τρίμηνο του 2012.

iPad 9.7" vs 7"

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι προμηθευτές έχουν ήδη ξεκινήσει την παράδοση τέτοιων συσκευών για πιστοποίηση. Η τιμή του μικρότερου αυτού iPad αναμένεται στα $249 με $299 συμπληρώνοντας την υπόλοιπη σειρά iPad (iPad 2 και iPad 3) και απευθύνεται κυρίως για τον ανταγωνισμό με το «μικρό» Kindle Fire της Amazon.
Makers in Apple’s iPad supply chain have started delivering samples of 7.85-inch iPads for verification, with volume production likely to begin in the third quarter of 2012 at the earliest, according to industry sources.
H κυκλοφορία ενός iPad mini φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό με την Wall Street Journal να είναι η τελευταία που έχει αναφερθεί σε αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι αποδεδειγμένα η Apple πειραματίζεται με διάφορα μεγέθη για τις συσκευές της και η ύπαρξη ενός πρωτότυπου iPad mini δεν αμφισβητείται. Από τον πειραματισμό μέχρι την κυκλοφορία, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο άλμα λογικής και γι’ αυτό συμβουλεύουμε να είσαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες πληροφορίες.


Source: http://www.iphonehellas.gr/33703/apple-working-on-ipad-7-85-inch-rumor

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...