Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Παράπονα για το καινούργιο iPad σχετικά με την υποστήριξη 4G δικτύων και στην Ευρώπη!

ipad


Μετά το θέμα που προέκυψε στην Αυστραλία σχετικά με την παραπλανητική διαφήμιση για το νέο iPad και της υποστήριξής του για τα δίκτυα 4G η Apple πρόσφερε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε όσους καταναλωτές ένιωσαν ότι εξαπατήθηκαν.

Φαίνεται, όμως, ότι η υπόθεση έχει λάβει την προσοχή χωρών της Ευρώπης με την Wall Street Journal να αναφέρει ότι οι σουηδικές ρυθμιστικές αρχές σκέφτονται να διερευνήσουν το θέμα.
Ο Marek Andersson, δικηγόρος που εκπροσωπεί τους καταναλωτές στη Σουηδία, αναφέρει ότι έχει δεχθεί πολλά παράπονα από καταναλωτές εξαιτίας της διαφήμισης περί υποστήριξης δικτύων 4G από το νέο iPad.

«Αναρωτιέται κανείς εάν η διαφημιστική προώθηση για το νέο iPad είναι παραπλανητική. Παρόλο που το iPad είναι εξοπλισμένο με αυτή την τεχνολογία είναι συμβατό μόνο με δίκτυα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η ερώτηση είναι εάν αυτή η διάκριση γίνεται ξεκάθαρη από τη μεριά της Apple», δηλώνει ο Andersson.

Εκτός, όμως, από τη Σουηδία παρόμοια κατάσταση εκτυλίσσεται και στην Αγγλία, όπου και εκεί οι αρχές λαμβάνουν παράπονα από καταναλωτές. Ωστόσο, και στην Αγγλία δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ούτε έχει ξεκινήσει έρευνα τουλάχιστον προς το παρόν.



Source: http://www.macuser.gr/new-ipad-4g-claims-in-europe-10767

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...