Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Από τις ουρές που σχηματίστηκαν για το νέο iPad δεν έλειπε ούτε ο συνιδρυτής της Apple!


Από τις ουρές που σχηματίστηκαν για το νέο iPad δεν έλειπε ούτε ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, ο οποίος περίμενε υπονομονετικά μαζί με τη γυναίκα του στο Century City Mall του Los Angeles για να το προμηθευτεί, αν και θα μπορούσε να το παραλάβει απευθείας από την εταιρία.
Wozniak
“Η γυναίκα είχε την πρώτη θέση στην ουρά, και εγώ τη δεύτερη. Ήρθαμε κατά το μεσημέρι. Είμαστε συνηθισμένοι από τη Νότια Καρολία, όπου οι ουρές έξω από τα καταστήματα σχηματίζονται νωρίς…..Δεν είναι κάτι που είμαι υποχρεωμένος να κάνω. Κανείς δε θέλει να περιμένει σε μια ουρά. Μπορείς να προπαραγγείλεις. Αλλά προτιμώ να είμαι αληθινός, όπως οι καθημερινοί άνθρωποι, να περιμένω μαζί τους σε μια ουρά όλο το βράδυ. Η Apple είναι πολύ σημαντική για τόσους πολλούς από εμάς. Δεν θα ζήσουμε για πάντα και γι’ αυτό το απολαμβάνω…..Διαβάζω τα τεχνολογικά blogs και έχω ενθουσιαστεί με την οθόνη και την ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Ακόμη, έχω στην κατοχή μου αρκετές συσκευές 4G LTE στο δίκτυο της Verizon, που είναι πολύ γρήγορο. Θα είναι θαυμάσιο να κατεβάζεις υλικό στο νέο iPad όταν δεν υπάρχει σύνδεση WiFi”



Στο τέλος η κουβέντα πήγε στον Steve Jobs και την κληρονομιά που άφησε μετά το θάνατο του:
“Θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Η τεχνολογία θα είναι πάντα ένα αξιοθαύμαστο μέρος της  ζωής μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν εξελιχθεί πλήρως με τις σημερινές τεχνολογίες. Είμαστε ακόμα στην αρχή…Νιώθω πραγματικά χαρούμενος όταν βλέπω νέους ανθρώπους να έχουν διάθεση για δημιουργία, ιδιαίτερα για εφαρμογές στα τηλέφωνα. Πρόκειται για μια κατηγορία ανθρώπων που δεν είναι μεγάλες, αναγνωρισμένες ή ισχυρές εταιρίες, αλλά απλοί νέοι άνθρωποι με ταλέντο……Προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι. Ήμουν αρκετά παραπάνω δεμένος με τον Steve Jobs από ό,τι ο μέσος άνθρωπος. Ο Steve ήταν πραγματικά υπεύθυνος για τη δημιουργία μιας εταιρίας, μιας κουλτούρας, μιας μεθόδου δημουργίας προϊόντων που θα συνεχίσει να φέρνει σπουδαία προϊόντα. Εάν κάποτε δω κάτι που δεν είναι τέλειο, τότε θα αρχίσω να ουρλιάζω. Θα είναι μια πολύ άσχημη ημέρα”



Αυτό είναι κάτι που συνηθίζει αρκετές φορές ο συμπαθής Woz, ο οποίος εξήγησε στην ιστοσελίδα WhatsTrending για ποιο λόγο προτιμά να περιμένει σε μια ουρά, αλλά και τι είναι αυτό που τον συναρπάζει περισσότερο στο νέο iPad:



EXCLUSIVE- Steve Wozniak in Line for iPad 3 at... από iPhoneHellas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...