Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

iPad: το πρώτο θύμα του νέου iPad (;)




Οι πρώτες εκδόσεις των iOS εφαρμογών για το νέο iPad είναι γεγονός. Οι developers δούλεψαν (και δουλεύουν) σκληρά, με στόχο να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους για να εκμεταλλεύονται την εκπληκτική ανάλυση της νέας οθόνης Retina. Ωστόσο, οι βελτιώσεις στα γραφικά αυξάνουν μοιραία τις ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, κάποιες εκδόσεις εφαρμογών για τη νέα ταμπλέτα καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο απ' ό,τι οι προηγούμενες versions. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του iMovie, το οποίο φαίνεται να ανεβαίνει από τα 70MB στα 404MB!

Τι σημαίνει αυτό; Ας υποθέσουμε ότι ένα κάτοχος iPad κατεβάζει κι εγκαθιστά 20 εφαρμογές με μέγεθος 200MB η καθεμιά. Οι ανάγκες αποθηκευτικού χώρου για τις εφαμοργές φτάνουν έτσι τα 4GB. Ας πούμε, τώρα ότι βάζει και μία ή δύο ταινίες 1080p. Σε περίπτωση που μιλάμε για το μικρό iPad, αυτό των 16GB, το αποτέλεσμα είναι ότι εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος!

Και μη βιαστείτε να πείτε "σιγά μη βάλω ταινίες 1080p". Είναι δυνατόν να μη δείτε full HD ταινίες σε αυτή την οθονάρα;

Βέβαια, είναι λίγο πρόωρο να προεξοφλήσουμε το θάνατο του νέου iPad 16GB, όμως η λογική λέει ότι η οθόνη Retina θέλει πολύ αποθηκευτικό χώρο.

Source: http://www.inews.gr/124/iPad-to-proto-thyma-tou-neou-iPad-.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...