Ads 468x60px

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Καινούργιες φήμες για iPad mini από στέλεχος της Samsung

Ανώνυμο στέλεχος της Samsung αποκαλύπτει ότι η Apple έχει δεσμευτεί για την αγορά οθονών αξίας τουλάχιστον 9.7 δις δολαρίων με τα συνολικά έξοδα της εταιρείας να φτάνουν μέχρι και τα 11 δις για το 2012.

Σύμφωνα με το στέλεχος τα χρήματα αυτά θα προκύψουν από το νέο iPad, τους SSD από τα MacBook Air καθώς και από ένα μικρότερο iPad που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

iPad mini
iPad 9.7" vs 7"

Ο λόγος φυσικά για το iPad mini, μια μυθική συσκευή που φημολογείται για αρκετούς μήνες τώρα. Το μέγεθος αυτής της συσκευής τοποθετείται στις 7.85 ίντσες με κάποιες αναφορές να κάνουν λόγο για χρησιμοποίηση ενός λεπτότερου bezel σε αυτή τη συσκευή.

Όσον αφορά την τεχνολογία της οθόνης για το φημολογούμενο iPad mini οι αναφορές κάνουν λόγο για PLS-based LCD. Παρόλο που η Apple θα επιθυμούσε οθόνες τεχνολογίας OLED δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για την Samsung να παράγει ικανοποιητικό αριθμό για να καλυφθεί η ζήτηση.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν οι φήμες για το iPad mini κυκλοφορούν μήνες τώρα. Είναι σίγουρο ότι η Apple έχει πειραματιστεί με διάφορα μεγέθη για το δημοφιλές tablet αλλά τίποτα δεν εξασφαλίζει την κυκλοφορία της συσκευής στην αγορά.


Source: http://www.iphonehellas.gr/34395/ipad-mini-rumors-again

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...