Ads 468x60px

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Διαθέσιμο το Nokia Maps για iPhone και iPad

H Nokia ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία χαρτών της είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάποιον μοντέρνο browser, όπως το iPhone ή iPad.

Το Nokia Maps δεν διατίθεται ως εφαρμογή αλλά ως υπηρεσία στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του Safari. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα m.maps.nokia.com μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε τους χάρτες της Nokia.

Nokia Maps
Αν θυμάστε είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα στην διαθεσιμότητα των χαρτών της Nokia μέσω iPhone και από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά. Η ποιότητα των χαρτών δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Google αλλά η προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη.

Οι χάρτες της Nokia προσφέρουν όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως αναζήτηση οδών, προβολή δορυφόρου και οδηγίες καθοδήγησης (δεν υποστηρίζει οδηγίες με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως της Google). Στην Ελλάδα κάποιες μορφές όπως προβολή κίνησης στους δρόμους και προβολή ΜΜΜ δεν υποστηρίζονται ούτε αυτές. Στο μέλλον, ωστόσο, η Nokia υπόσχεται φωνητικές οδηγίες δωρεάν (προς το παρόν σε beta) για όλους τους χρήστες.
Μερικά ακόμα screenshots:









Source:http://www.iphonehellas.gr/34383/nokia-maps-iphone-ipad

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...