Ads 468x60px

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το νέο iPad είναι "καυτό"??


Προβλήματα υπερθέρμανσης για το νέο iPad;
Οι χρήστες και κάτοχοι του νέου iPad, κατά την πολύωρη χρήση της συσκευής, διαπίστωσαν ότι το νέο τους tablet είναι κυριολεκτικά «καυτό», με την έννοια ότι πραγματικά ζεσταίνεται το πλαίσιο της συσκευής σε ένα σημείο της οπίσθιας πλευράς του, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ακόμη και μη επιτρεπόμενη η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος. 

Πιο ειδικά, υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων (που διαρκώς αυξάνεται) που αναφέρουν στο φόρουμ υποστήριξης της Apple, πως η αριστερή γωνία του νέου iPad σταδιακά υπερθερμαίνεται πολύ.Για την ώρα, θα σας καθησυχάσουμε λέγοντας πως πρόκειται για μεμονωμένες απόψεις και δεν αποτελεί γενικό φαινόμενο. 

Μερικοί αποδίδουν το πρόβλημα στον ενσωματωμένο δέκτη του Wi-Fi, άλλοι κατηγορούν την τεχνολογία LTE, ενώ υπάρχουν και εκείνου που πιστεύουν ότι για όλα ευθύνεται η οθόνη Retina. Μέχρι τώρα, δεν έχει βρεθεί συγκεκριμένος παράγοντας που να συνδέει όλες αυτές τις αναφορές. H Apple απέφυγε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και πιθανώς ήδη αναζητά να δει για ποιον λόγο παρατηρείται έστω και σε ορισμένους, αυτό το ζήτημα. 

Source: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330949

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...