Ads 468x60px

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πώς να μοιραστείτε φωτογραφίες μεταξύ συσκευών με το iPhoto




Την προηγούμενη Τετάρτη, η Apple, μαζί με το iPad 3ης γενιάς παρουσίασε και την τρίτη εφαρμογή του iLife για το iOS, το iPhoto.

Με το iPhoto μπορούμε να επεξεργαστούμε και να ρετουσάρουμε τις φωτογραφίες που βρίσκονται στη συσκευή μας. Ενώ ακούγονται διάφορα για το γραφικό περιβάλλον του iPhoto στο iPhone και υπάρχουν πολλοί χρήστες που λένε ότι η εφαρμογή δεν έχει όλες τις δυνατότητες όπως αυτή του iPad υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον και είναι η λειτουργία Beam, που θα μας επιτρέψει να στείλουμε φωτογραφίες σε άλλες συσκευές.

iPhoto (AppStore Link) Όνομα: iPhoto
Εταιρία: Apple


3.99 € (iTunes link)



Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι το Beam δουλεύει μόνο όταν βρισκόμαστε σε WiFi και το Beam θα επιτρέψει τη συσκευή μας να ανιχνευθεί από άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi δίκτυο.

Μόλις συνδεθούν οι δύο συσκευές θα μπορούμε να αρχίσουμε άμεσα την αποστολή αρχείων, η διαδικασία είναι κάτι που ήδη γνωρίζουμε αφού μοιάζει σε αυτή της λειτουργίας του AirDrop που υπάρχει στο Mac OS X Lion.

Για να γίνει η μεταφορά των φωτογραφιών θα χρειαστούμε δύο iOS συσκευές με iPhoto οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο WiFi δίκτυο και να έχουν ενεργοποιημένο το Beam. Για να το ενεργοποιήσουμε μπορούμε απλά να πατήσουμε το μικρό κουμπάκι με το γυριστό βελάκι στο τετραγωνάκι πάνω στο κέντρο της οθόνης.


Μόλις ενεργοποιηθεί μπορούμε να επιλέξουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε ή απλά να πατήσουμε το Share, θα δούμε την οθόνη με τα εικονίδια που υπάρχει στη συνέχεια και σε αυτή θα πρέπει να πατήσουμε το Beam.

Πατώντας το Beam μπορούμε να επιλέξουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να στείλουμε στην άλλη συσκευή. Μπορούμε να στείλουμε μία-μία τις φωτογραφίες, όλες όσες θα τσεκάρουμε ή όλη την βιβλιοθήκη.

Όταν επαληθεύσουμε τις φωτογραφίες θα δούμε μία οθόνη που μας ρωτάει να επιλέξουμε σε ποια συσκευή θα στείλουμε αυτά τα αρχεία. Η συσκευή στην οποία θέλουμε να τις στείλουμε θα πρέπει να εμφανιστεί στη λίστα με τις συσκευές ενώ στη συσκευή που θέλουμε να τις στείλουμε θα πρέπει να δούμε ένα μήνυμα για την αποδοχή ή απόρριψη της μεταφοράς. Η ταχύτητα της αποστολής όπως πάντα οφείλεται στην ταχύτητα του τοπικού ασύρματου δικτύου

Source: http://greekiphone.gr/20120314/how-to-share-pictures-between-devices-with-iphoto/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...