Ads 468x60px

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

New iPad A5X vs iPad 2 A5 vs Tegra 3: Νικητής το iPad 2!


Κατά την έναρξη της παρουσίασης του νέου iPad o υπεύθυνος Marketing της Apple, Phil Schiller, ισχυρίστηκε πως ο A5X επεξεργαστής με το σύστημα 4 πυρήνων της κάρτας γραφικών είναι μέχρι και 4 φορές ισχυρότερος από τον Τegra 3 της Nvidia και πως το νέο τσιπ έχει 2 φορές καλύτερη απόδοση γραφικών από το iPad 2.

H Nvidia, αντέδρασε άμεσα σε αυτούς τους ισχυρισμούς, περιμένοντας να δει πρώτα τα αποτελέσματα από κάποια επίσημα benchmark.

Μετά από λίγο καιρό συγκριτικά test του νέου iPad με το Transformer Prime επαλήθευσαν τα λεγόμενα του Phil Schiller έως ενός σημείου.

Νέα όμως test έρχονται να αναταράξουν τα νερά όπως αναφέρει το 9to5Μac μιας η IGN δημοσιοποίησε μια σειρά από συγκριτικά test μεταξύ του νέου iPad, του iPad 2 και συσκευών που έχουν το Tegra 3.

Κερδισμένος? Το iPad 2!!



Το τσιπ του iPad 2 ξεπέρασε και το A5X και αυτό γιατί μεγάλο μέρος της ισχύς πάει στην Retina οθόνη του δεύτερου που θέλει να τροφοδοτείτε περισσότερο μιας και έχει 1.3 εκατ. pixel!

Για την ιστορία ο Tegra 3 ήρθε τελευταίος…..  αλλά σε θέμα καθαρής επεξεργαστικής ισχύος και το Galaxy Tab και το Prime ξεπέρασαν τα 2 iPad!

"When it comes to the graphics tests with GLBenchmark, iPad 2 scored higher than the third-gen iPad in both tests. Meanwhile, both iPads beat out the Android tablets. IGN noted the tests “ran at the native resolution of whatever device it was running on."


 

Source: http://9to5mac.com/2012/03/30/benchmarked-new-ipads-a5x-vs-ipad-2s-a5-vs-tegra-3/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...