Ads 468x60px

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

SeasonPass tethered jb Αpple TV 2 iOS 5.1 Οδηγός


Προεργασία:
  1. Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση τη πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes .
  2. Κατεβάζουμε το Seas0nPass για Mac ή Windows .
  3. Χρειαζόμαστε ένα micro USB καλώδιο.
  4. Αποσυνδέουμε όλα τα iPods, iPhones ή iPads από τον υπολογιστή.
Διαδικασία Jailbreak:
Βήμα 1: Αποσυμπιέζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε και στη περίπτωσή μας το «Seas0nPass.zip».

Βήμα 2: Επιλέγουμε το κουμπί που γράφει «Create IPSW» για να ξεκινήσει η διαδικασία του jailbreak.

Βήμα 3: Η πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού για το Apple TV θα ληφθεί αυτόματα και θα δημιουργήσει τα κατάλληλα αρχεία για το Jailbreak.

Βήμα 4:Όταν σας ζητηθεί συνδέστε το Apple TV με το micro-USB καλώδιο χωρίς να έχετε το Apple TV στο ρεύμα.
Όταν το φωτάκι που βρίσκετε στο μπροστά μέρος του Apple TV αρχίσει να αναβοσβήνει συνεχόμενα, τότε με το τηλεκοντρόλ του AppleTV πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα «MENU» και «PLAY/PAUSE» για περίπου 7 δευτερόλεπτα.

Βήμα 5: Το iTunes  θα ξεκινήσει και θα ξεκινήσει τη διαδικασία του  restore.

Βήμα 6: Το iTunes θα επιβεβαιώσει ότι το restore ολοκληρώθηκε.Το Apple TV σας είναι τώρα jailbroken. κολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να πραγματοποιήσετε Tethered Boot.
Tethered Boot
Αφού κάναμε jailbreak το atv στο iOS 5.1 με το Seas0nPass η συσκευή πρέπει να πραγματοποιήσει tethered boot. Δηλαδή πρέπει να συνδεθεί με υπολογιστή για να εκκινήσει.
Σημειωση: Έχουμε αποσυνδέσει το Apple TV τουλάχιστον μια φορά μετά από το restore στο iTunes για να πραγματοποιηθεί σωστά η διαδικασία.
Βήμα 1: Ανοίγουμε το Seas0nPass και επιλέγουμε το «Boot Tethered» κουμπί.

Βήμα 2: Όταν μας ζητηθεί συνδέουμε το Apple TV στον υπολογιστή με το USB. Περιμένουμε μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει συνεχόμενα το φωτάκι και συνδέουμε το Apple TV στο ρεύμα. Αφού έχουμε συνδέσει και τα δύο καλώδια πατάμε στο τηλεκοντρόλ του Apple TV τα πλήκτρα «MENU» και «PLAY/PAUSE» ταυτόχρονα για 7 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3: Το Seas0n Pass θα ολοκληρώσει το tethered boot αυτόματα. Όταν γίνει αυτό αφαιρούμε το USB καλώδιο και συνδέουμε το HDMI καλώδιο.
Σημείωση: Όταν δούμε το μήνυμα όπως στην παρακάτω εικόνα, το USB καλώδιο πρέπει να αφαιρεθεί και το HDMI καλώδιο να συνδεθεί πρίν το φωτάκι του AppleTV σταματήσει να αναβοσβήνει. Υπάρχει αρκετός χρόνος και δε χρειάζετε να είστε ταχυδακτυλουργός για να τα καταφέρετε.

Source: http://atv2g.wordpress.com/2012/03/31/pos-kanoume-jailbreak-to-apple-tv-2-5-0-ios-5-1-me-to-seas0npass-tethered/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...