Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το νέο βιβλίο του Αριστοτέλη Οικονόμου για OS X Lion

 
Το νέο βιβλίο του Αριστοτέλη Οικονόμου έρχεται να καλύψει το τρέχον λειτουργικό σύστημα των Mac, το OS X Lion 10.7. Eίναι ένας πλήρης οδηγός που απευθύνεται και σε νέους αλλά και σε έμπειρους χρήστες υπολογιστών Apple Macintosh.

Έχει την ίδια απλή δομή με το βιβλίο του Mac OS X Snow Leopard του ιδίου συγγραφέα το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2011 και είναι γραμμένο στην ίδια απλή και κατανοητή γλώσσα.

Είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να µάθουν µε απλό γρήγορο και σαφή τρόπο τις κύριες λειτουργίες των υπολογιστών Macintosh για να διεκπεραιώνουν τις καθηµερινές εργασίες τους όπως περιήγηση στο ίντερνετ, αποστολή και λήψη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, συγγραφή κειµένων, παρακολούθηση βίντεο, οργάνωση και ακρόαση µουσικής, βιντεοκλήσεις, σύνδεση σε δίκτυα, συνεργασία από απόσταση και πολλά άλλα. Επίσης θα βοηθήσει και τον πιο έµπειρο χρήστη να συµπληρώσει τις γνώσεις του ώστε να χρησιµοποιεί πληρέστερα και αποτελεσµατικότερα το Mac OS X.

Παρουσιάζει 213 διαφορετικά θέματα με απλά λόγια και μεγάλες έγχρωμες εικόνες και δίνονται βήμα-προς-βήμα οδηγίες για την εκτέλεση των ποικίλων λειτουργιών.

Καλύπτει την έκδοση OS X Lion 10.7.3 που είναι η πρώτη με ενσωματωμένη από την Apple πλήρη υποστήριξη Ελληνικών, δηλ. Ελληνικά μενού, Ελληνικά πλαίσια διαλόγων, Βοήθεια στα Ελληνικά και γενικά πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας.

Στα κείμενα του βιβλίου οι όροι και οι εντολές δίνονται και στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά έτσι ώστε να είναι εξίσου εύχρηστα και κατάλληλα και για τα δύο περιβάλλοντα εργασίας.

Περιλαμβάνει τα ακόλουθα Κεφάλαια:

- Γνωριμία με τον Mac
- Τα Βασικά Στοιχεία
- Οι Κύριες Λειτουργίες
- Προσαρμόστε τον Mac στα μέτρα σας
- Δικτύωση
- Περιήγηση στο Ίντερνετ
- Mail
- Επαφές & Ημερολόγια
- Συνεργασία Online
- Μουσική με το iTunes
- iCloud
- Εφαρμογές και Βοηθήματα του OS X
- Install & Restore OS X
- Συντομεύσεις Πληκτρολόγιου
- Ευρετήριο
- Γλωσσάρι Όρων Πληροφορικής

Έχει μαλακό χρυσό εξώφυλλο, διαστάσεις 15 Χ 23 εκ. και 304 σελίδες.

Περισσότερες πληροφορίες και αποσπάσματα του βιβλίου θα βρείτε στη διεύθυνση www.greekmacuser.gr



Source: http://www.inews.gr/146/to-elliniko-vivlio-tou-OS-X-Lion.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...