Ads 468x60px

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πώς μπορείς να κάνεις το Siri να βρίζει σαν λιμενεργάτης


Όσοι από εσάς είστε κάτοχοι iPhone 4S και χρησιμοποιείται την ψηφιακή βοηθό, της Apple, πιθανόν να πάθατε ότι πάθανε οι τύποι του Gizmodo. Να την βαρεθήκατε.
Οι τύποι του Gizmodo βέβαια, εκτός από το ότι βαρέθηκαν τον ξύλινο λόγο της ψηφιακού βοηθού, είχαν και αρκετό χρόνο στα χέρια τους, οπότε κάθισαν και έφτιαξαν ένα βίντεο που σας αποδεικνύει πως υπάρχει τρόπος η Siri να βρίζει σαν λιμενεργάτης και στο άκουσμά της, να κοκκινίσουν όλοι, ακόμα και οι ποδοσφαιρόφιλοι.
Πώς όμως μπορείτε να το καταφέρετε;
Μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας. Δηλαδή, να δηλώσετε πως το όνομά σας δεν είναι, Νίκος, Δημήτρης, Μανώλης, Στέφανος αλλά ένα μακρόσυρτο βρισίδι στην αγγλική που θα μπορούσε υποθετικά να είναι «παλιο……. , %$σφδφ#@&>!^». Έτσι, όταν θα ρωτάτε τη Siri πώς σας λένε, θα σας απαντάει αναλόγως.
Μπορείτε να στείλετε στον εαυτό σας ένα απολύτως μακρύ, υβριστικό SMS με όλες αυτές τις λέξεις που δεν θα έλεγε καν ο κολλητός σας όταν του έχετε κάνει καψόνι. Μετά, θα το ανοίξετε και η Siri θα το διαβάσει. Αν μάλιστα ο κολλητός σας είναι εκεί και δεν ξέρει τι κάνετε, μπορείτε να του κάνετε έκπληξη καθώς θα ακούει την καθ’ όλα τυπική και σοβαρή Siri να βγάζει ένα οχετό «κακών» λέξεων.
Τρίτος και πιο απλός τρόπος είναι να έχετε στη μουσική σας βιβλιοθήκη τραγούδια που στον τίτλο τους να έχουν βρισιές. Αγαπημένο τραγούδι που σκεφτόμαστε είναι το Fuck you των Archive.
Δείτε το βίντεο εδώ. Έχει πλάκα να ακούς την «καθώς πρέπει» Siri και να φαντάζεσαι πως έβγαλε το «ταγεράκι» και φόρεσε ψηλοτάκουνα, έκανε tattoo και βγήκε με το λουστρίνι τσαντάκι και το περμανάντ μαλλί βόλτα στην Κουμουνδούρου για το νυχτοκάματο

Source: http://www.digitallife.gr/pws-na-kaneis-to-siri-na-vrizei-99883/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...