Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Tim Cook: Τα Android Tablets είναι "Αχρηστα"!!

Apple: 315 εκ. συνολικά iOS συσκευές, «άχρηστα» τα Android tablets
 
Κατά την διάρκεια του event της Apple σχετικά με το νέο iPad, αναφέρθηκε πως το νέο iOS του iPad είναι «γροθιά στο στομάχι» για τα Android tablets σε επίπεδο εφαρμογών, και πως αξίζει να το επιλέξει ο κόσμος. Συνολικά η Apple έχει διαθέσει ως τώρα 315 εκατομμύρια iPad, iPhone και iPod, εκ των οποίων τα 172 εκατομμύρια διατέθηκαν μονάχα το 2011, σημείωσε ο Tim Cook, CEO της Apple, με τα 62 εκατομμύρια να είναι μόνο οι φθινοπωρινές πωλήσεις!

Συνεχίζοντας την ανάλυση ο κ.Cook επισήμανε πως αυτό ήταν δυνατό χτύπημα στα Android tablets και τις εφαρμογές τους. Η Apple είχε πάνω από 200,000 «native» (original) εφαρμογές iPad, ενώ πολλές Android εφαρμογές για tablet δεν έχουν βελτιωθεί και πολύ. Σαν παράδειγμα έδειξε την εφαρμογή του Twitter και την Yelp, με το Samsung Galaxy Tab να τις «τρέχει», και απέδειξε ως πολλοί τίτλοι δεν είναι τελειοποιημένοι, οι γραμματοσειρές είναι μικρές και υπάρχουν πολλά λευκά κενά.
 
«Μοιάζε με... υπερμεγέθη εφαρμογή για smartphones, μιας και γι'αυτό πρόκειται.»  
 
είπε σχετικά με την εφαρμογή του Twitter.

«Χωρίς ολοκληρωμένες εφαρμογές, τα πάνω από 100 διαφορετικά «αντίπαλα» tablets με Android που διατέθηκαν το 2011, δεν θα προσφέρουν την «απόλυτη εμπειρία» που προσφέρει το iPad» 
 
Πρόσθεσε.

Οι «εριστικοί» κατά κάποιον τρόπο σχολιασμοί «κατευθύνονται» στον VP της Google mobile, Andy Rubin, ο οποίος δεν έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα, ώστε να δώσει στου χρήστες των Android tablets ικανοποιητική εμπειρία χρήσης. Δεν θα έπρεπε να «ξεχωρίζει» τα tablet από τα smartphone σε επίπεδο εφαρμογών, και να κάνει πιο «εύκολη τη ζωή» όσων ψάχνουν εφαρμογές για τα tablets τους. Το Google Play Store (πρώην Android Market) διαθέτει πολύ μικρή ποικιλία διαθέσιμων εφαρμογών για tablet μέχρι στιγμής.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν την παρουσίαση του Kindle Fire, υπήρχαν μόνο έξι εκατομμύρια Android tablets. Ακόμα και η Samsung, που «σαρώνει» σε όποια κατηγορία έχει προϊόντα, πρόσφατα ανακοίνωσε πως δεν τα «πάει καλά» στην αγορά των tablet.
 
 
Source: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330037
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...