Ads 468x60px

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Βετεράνοι του Tomb Raider ανοίγουν νέο game studio


Bessy Theodoropoulou



Μερικοί πρώην developers της Eidos και της Sony αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή, δημιουργώντας τη δική τους ανεξάρτητη εταιρεία παιχνιδιών, έχοντας ως στόχο την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού για iOS στο τέλος αυτού του χρόνου.
Τη Lady Shotgum Games πλέον λοιπόν καθοδηγούν οι Anna Marsh και Sarah van Rompaey οι οποίες έχουν εργαστεί πάνω στις πωλήσεις και του Tomb Raider, μεταξύ άλλων δημοφιλών παιχνιδιών.
Η Marsh έχει δουλέψει στη βιομηχανία των παιχνιδιών για πάνω από 13 χρόνια σε εταιρείες όπως η Psygnosis, η Sony, η Sega, η Eidos και η Crystal Dynamics. Για μία περίοδο ήταν executive designer και επιμελήθηκε τις πωλήσεις του Tomb Raider, ενώ έχει εργαστεί και στις πωλήσεις των Hitman και Aliens.
Η συνεργάτιδά της,  Sarah van Rompaey, έχει εργαστεί στις Infogrames, Atari, Eidos και Sony σχεδόν 11 χρόνια και ήταν senior producer τόσο στο Tomb Raider όσο και στο SingStar.
Το εκπληκτικό αυτό ντουέτο ενσωματώθηκε στη νέα εταιρεία η οποία συμπεριλαμβάνει επίσης την καλλιτεχνική διευθύντρια Gabriella Pavan και τη συγγραφέα Katharine Neil, ενώ παράλληλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους παιχνίδι το καλοκαίρι.

Πηγή: http://www.gamasutra.com/view/news/166417/Tomb_Raider_veterans_open_new_game_studio.php



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...