Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Νέα αναφορά προβλήματος στο 3G για τους κατόχους του νέου iPad


Posted Image


Ορισμένοι ιδιοκτήτες των νέων iPad της Apple έχουν αρχίσει να αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης με το LTE, δηλώνοντας ότι η συσκευή χάνει την 3G σύνδεση και δεν μπορεί να επανασυνδεθεί χωρίς hard reset.

Οι περισσότεροι από τους χρήστες που έχουν αναφέρει το πρόβλημα φαίνεται να είναι διεθνείς χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν με δίκτυα 3G, και όχι χρήστες με σύνδεση 4G LTE που είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ.

Το επίσημο forum της Apple έχει πάρει φωτιά απο τέτοιες αναφορές!

Ο χρήστης "NewForce» πρότεινε ότι το πρόβλημα βρίσκεται είτε στην iOS 5.1 ή στο chipset της Qualcomm που η Apple έχει χρησιμοποιήσει στο νέο iPad. Χρήστες αναφέρουν ότι προσπάθησαν μια σειρά από διορθωτικά μέτρα,συμπεριλαμβανομένης και της επαναφορά των ρυθμίσεων και την αντικατάσταση της κάρτας SIM, αλλά τίποτα δεν έλυσε το πρόβλημα...

Το παράπανω πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στο νέο iPad 3G!

Χρήστες από χώρες όπως η Αυστρία, Αυστραλία, Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία, Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, την Ισπανία και την Ιταλία αναφέρουν πως το νέο iPad τους έχει το παραπάνω πρόβλημα ενώ λιγότεροι ειναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν κατι παρόμοιο στην Αμερική.

Εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...