Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

“Hackstore”, έρχεται σύντομα για το OS X

Προτού καν ανοίξει τις πόρτες του το Mac App Store, ο Jay Freeman (γνωστότερος ως saurik) είχε ξεκινήσει να δουλεύει επάνω στη δημιουργία του αντίστοιχου Cydia Store για Mac, αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που τον καθυστέρησαν σχεδόν δύο χρόνια.

Hackstore Cult of Mac
Τελικά, εκεί που είχε ξεχαστεί το ζήτημα, η ιστοσελίδα Cult of Mac  έφερε στο φως της δημοσιότητας έναν Ρώσο προγραμματιστή, τον Andrey Fedotov, ο οποίος ετοιμάζει το “Hackstore” και στοχεύει να “φιλοξενήσει” όσες εφαρμογές και προγράμματα δεν καλύπτουν τα κριτήρια της Apple για το επίσημο Mac App Store.


Hackstore screenshot
Ακόμη, δεν θα απαιτεί login για να κατεβάσει κανείς τις εφαρμογές που τον ενδιαφέρουν, αλλά οι developers θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό για να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους. Αρχικά, το υλικό θα διατίθεται δωρεάν, αλλά στο μέλλον θα συμπεριληφθούν και εφαρμογές επί πληρωμή.
Hackstore screenshot 1
Τέλος, η εμφάνιση του θα είναι ακριβές αντίγραφο του Mac App Store, με top charts, κατηγορίες, featured υλικό, αναζήτηση, promotional banners κλπ., ενώ κάθε εφαρμογή θα έχει τη δική της υποσελίδα με περιγραφή, screenshots, βαθμολογίες, reviews κλπ.

Το “Hackstore” αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους μήνες.

Source: http://www.macuser.gr/hackstore-wants-to-bring-cydia-to-os-x-10990/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...