Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

5 λόγοι για τους οποίους η ταινία του Ashton Kutcher για τον Steve Jobs θα είναι αποτυχία!


Posted Image


1. Ας ξεκινήσουμε από τον παραγωγό Mark Hulme ο οποίος είναι ένας εκατομμυριούχος από το Ντάλας του Τέξας, εκδότης με δικά του περιοδικά και εκδοτικό οίκο κλπ και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τον δούμε ως τον νέο Speilberg. To όραμα του για την ταινία ξεκίνησε όταν αυτός και οι συνεργάτες του είδαν τον ντόρο που έγινε όταν o Steve Jobs αποχώρησε από την Apple ως CEO και αυτό νομίζουμε τα λέει όλα!

2. Το σενάριο θα επικεντρωθεί στην περίοδο 1971-2000, η οποία είναι αρκετά παρόμοια με τους Πειρατές της Silicon Valley. Χρειαζόμαστε μια άλλη ταινία που προσπαθεί να συλλάβει σχεδόν 30 χρόνια της ζωής του Jobs σε λιγότερο από δύο ώρες; Μπορεί να διερευνήσει πτυχές της ζωής του Steve με έναν τρόπο που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα; Πόσο μάλλον όταν για τον σεναριογράφο της ταινίας Matt Whitely αυτό είναι το πρώτο του σενάριο!!!

3. Joshua Michael Stern είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας! Ποιος είναι αυτός? Δεν είναι τυχαίο πως αν και υπάρχει στον χώρο για αρκετά χρόνια είναι σχετικά άγνωστος. Οι δουλειές του είτε κατέληξαν σε παταγώδης κινηματογραφικές αποτυχίες ή πήγαν κατευθείαν στην αγορά του DVD

4. Ο τίτλος της ταινίας Jobs: Get Inspired, ακούγεται περισσότερο ως διαφημιστικό σποτ η τίτλος μιας παρουσίασης και λιγότερο ταινιας.

5. Η ταινία μάλλον δεν θα είναι πολύ επικριτική και κοντά στην πραγματική ζωή του Jobs αλλά περισσότερο μια ταινία θαυμασμού άρα μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε τα ρεαλιστικά στοιχεία του ποικιλόμορφου χαρακτήρα του Jobs.

Εσείς τι πιστεύετε για την ταινία?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...