Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Έρχεται σημαντική αναβάθμιση στο Final Cut Pro X


final cut pro x
Πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Final Cut Pro στο Mac App Store τον περασμένο χρόνο η Apple πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις με έναν αριθμό επαγγελματιών του χώρου για να τους προετοιμάσει για τις επικείμενες μεγάλες αλλαγές στο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.
Αυτές οι συναντήσεις ήταν μυστικές προφανώς για ευνόητους λόγους αλλά χθες η Apple πραγματοποίησε άλλη μια τέτοια συνάντηση on-the-record από την οποία μαθαίνουμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το μέλλον της εφαρμογής.
Σύμφωνα με τον Larry Jordan που παρευρέθηκε στη συνάντηση ο λόγος που η Apple επέλεξε το Mac App Store ως μοναδικό τρόπο κυκλοφορίας του Final Cut Pro ήταν για επιτευχθεί καλύτερη διανομή και μεγαλύτερη ασφάλεια εξαιτίας του sandboxing. Η εταιρεία θέλει οι χρήστες να νιώθουν ασφαλείς όταν αγοράζουν εφαρμογές μέσω του Mac App Store.
Επίσης, η Apple έχει προγραμματίσει αναβάθμιση για το Final Cut Pro με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως multichannel audio editing tools, dual viewers, MXF plug-in support και υποστήριξη RED camera. Δεν δόθηκε, ωστόσο, κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία, οπότε αναμένουμε.

Source: http://www.macuser.gr/final-cut-pro-x-update-multichannel-audio-editing-11172/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...