Ads 468x60px

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το 95% των κερδών τους απολαμβάνουν η Apple και η Samsung από τις φορητές συσκευές

apple

Σύμφωνα με έρευνα της Canaccord Genuity η Apple και η Samsung «απολαμβάνουν» το 95 τοις εκατό των κερδών στο χώρο των φορητών συσκευών τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου του 2011.

Τα κέρδη είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος με την οποία μπορεί να μετρηθεί η επιτυχία μιας εταιρείας στο χώρο της και φαίνεται ότι η Apple μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται αφού από το 95 τοις εκατό ευθύνεται για το 80 τοις εκατό από μόνη της.

Τα πράγματα για τους υπόλοιπους κατασκευαστές δεν είναι τόσο καλά, όπως μπορείτε να καταλάβετε αφού οι περισσότερες εταιρείες (που χρησιμοποιούν Android) δεν μπορούν να ξεχωρίσουν η μία από την άλλη εντείνοντας περισσότερο τον ανταγωνισμό μεταξύ τους ενώ η Apple απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Τα νούμερα δεν είναι ενθαρρυντικά, βέβαια, ούτε για τους υπόλοιπους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διαφορετικά λειτουργικά, όπως η RIM, HTC και Nokia. Η Apple έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name υπερισχύοντας στις πωλήσεις. Ανάμεσα στους Android κατασκευαστές μόνο η Samsung φαίνεται να ξεχωρίζει με τη σειρά Galaxy που την διατηρεί στο προσκήνιο με ισχυρές πωλήσεις
 

 
Source: http://www.techgear.gr/apple-samsung-q4-2011-profits-42273

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...