Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Apple αντικαθιστά τους iMac με iPad στο τραπέζι των παιδιών στα Apple Stores


Posted Image



Με τα iPads να έχουν γίνει το νέο Νο 1 προϊόν καταναλωτισμού, δεν είναι περίεργο που η Αpple θέλει να βρει και να κερδίσει καταναλωτές ενώ είναι σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με τον Rene Ritchie, η Apple αντικαθιστά τους iMac με iPads στο τραπέζι των παιδιών σε καταστήματα λιανικής της Apple. Στο παρελθόν, οι iMacs είχαν εγκατεστημένα πολλά παιδικά φιλικά παιχνίδια και ήταν τοποθετημένοι πάνω σε ένα τραπέζι στο ύψος των παιδιών.

Η αλλαγή έγινε και τώρα πάνω σε κάθε τραπέζι στην παιδική γωνία έχουμε 4 νέα iPad με πολλές εφαρμογές και παιδικά βιβλία.

Η κίνηση αυτή σίγουρα κάνει αίσθηση από την πλευρά της Apple, επειδή τα iPad φαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολο για τα παιδιά να τα χειριστούν. Αντί οι νεαροί θαυμαστές να έχουν ένα ποντίκι για να περιηγηθούν σε μια μεγάλη οθόνη, τα παιδιά τώρα μπορούν να αγγίξουν την οθόνη για να περιηγηθούν στο αγαπημένο τους app και επειδή, στο τέλος, τα παιδιά λατρεύουν να αγγίζουν τα πάντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντικατασταθεί κάτι με το iPad στα καταστήματά της. Πριν από λίγους μήνες, φέραμε αποκλειστικά είδηση ​​ότι τα Bar Genius είχαν iPad αντί για Macbook Pros.

Είναι σαφές ότι το iPad είναι το μέλλον της Apple. O Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook, το δήλωσε περίτρανα εξάλλου!.

Είναι λογικό για την Apple να πάρει τα παιδιά, ενώ είναι σε νεαρή ηλικία και να τα κερδίσει, ώστε να μπορούν να γίνουν πελάτες της για μια ζωή.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...