Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Apple σχεδιάζει να μπλοκάρει τα αδιάκριτα αυτιά των ανταγωνιστών με μια νέα καφετέρια


Posted Image


Η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα νέο κτίριο 21,468 τετραγωνικών που θα είναι καφετέρια κοντά Cupertino της Καλιφόρνια, την έδρα της ώστε να επιτρέπει στους εργαζόμενους να μιλήσουν ελεύθερα για τις δουλειές τους χωρίς να φοβούνται ότι οι ανταγωνιστές θα υποκλέπτουν τις συνομιλίες τους.

Η Επιτροπή Σχεδιασμού Cupertino ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ. Η καφετέρια έχει προγραμματιστεί με γνώμονα την ασφάλεια, και μη εργαζόμενοι στην Apple δεν θα μπορούν να εισέλθουν.

"Μας αρέσει να παρέχει ένα επίπεδο ασφάλειας, έτσι ώστε οι άνθρωποι και οι εργαζόμενοι μπορούν να αισθάνονται άνετα να μιλάμε για την τελευταία δουλειά τους,την έρευνα τους και ό, τι έργο έχουν στο μυαλό τους, χωρίς το φόβο του ανταγωνισμού και των υποκλοπών" δήλωσε ο Dan Wisenhunt, διευθυντής της Apple στις εγκαταστάσεις ακινήτων. "Αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο ζήτημα σήμερα στο Cupertino, διότι έχουμε άλλες εταιρείες εδώ πολύ στην επιχείρηση μας."

Εκτός από την Apple, μια σειρά από άλλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν γραφεία στο Cupertino, συμπεριλαμβανομένων των Hewlett-Packard, IBM, Oracle, και Trend Micro.

Η νέα καφετέρια της Apple θα είναι ένα διώροφο κτίριο. Σύμφωνα με την έκθεση, το κτίριο θα περιλαμβάνει ένα καφέ, αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους lounge και προαύλιο χώρο. Ο δεύτερος όροφος θα προορίζεται για τους υπαλλήλους για αποθηκευτικούς χώρους,αποδυτήρια, τουαλέτες και πολλά ακόμη.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...