Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η αναμενόμενη τηλεόραση της Apple θα μπορούσε να ονομαστεί "iPanel"


Posted Image


Μια νέα έκθεση υποστηρίζει ότι η αναμενόμενη τηλεόραση της Apple θα μπορούσε να ονομαστεί "iPanel," απεικονίζοντας το πλέον πολυσυζητημένο προϊόν της Apple που αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, με σλόγκαν "πολύ περισσότερο από μια τηλεόραση."

Ο αναλυτής Peter Misek είπε ότι έχει "αρκετή εμπιστοσύνη" ότι το προϊόν θα ξεκινήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012. Συνέχισε λέγοντας πως το όνομα "iPanel" θα αντιπροσωπεύει καλύτερα το προϊόν από ό, τι το "iTV," μιας και ο όρος τηλεόραση δίνει μια περιορισμένη εικόνα για το τι θα είναι σε θέση να κάνει η φημολογούμενη συσκευή .

"Πρόκειται για μια οθόνη, κέντρο παιχνιδιών, media hub, υπολογιστή, κλπ.," δήλωσε ο Misek για το "iPanel"όνομα. "Επίσης, η Apple θα έχει πιθανώς τη δυσκολία να την ονομασία iTV λόγω του ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τηλεοπτικό δίκτυο ITV."

Πέρα από το "iPanel" όνομα, ο Misek πιστεύει ότι η τηλεόραση της Apple θα έχει 1.250 δολάρια μέση τιμή πώλησης και θα πουλήσει κατά μέσο όρο και ένα επιπλέον iPad ή iPhone ανά συσκευή τηλεόρασης μιας και το οικοσύστημα της Apple είναι πολυ δυνατό για να μην αναφερθούμε και στο απίστευτο Marketing της εταιρείας.

Που βασίζει όλα τα παραπάνω ο αναλύτης?

Σε τρεις σημαντικούς παράγοντες:

1. Tο προσφάτως ανακοινωθέν συμφωνίας ύψους 800 εκατομμύριων δολάριων μεταξύ της Foxconn και της Sharp θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στην κατασκευή της αναμενόμενης τηλεόρασης.

2. Διάφοροι έλεγχοι στην Κίνα έχουν δείξει ότι τα ειδικά εξαρτήματα για την τηλεόραση της Apple έχουν αρχίσει να μεταφέρονται στους προμηθευτές της εταιρείας.

3. Η Apple θα ξεκινήσει την εμπορική παραγωγή της τηλεόραση σε κάποιο σημείο κατά τους μήνες Μάιο ή Ιούνιο, και προβλέπει μεταξύ 2 εκατ. και 5 εκατομμύρια τηλεοράσεις έτοιμες για μια παρουσίαση στο τέλος του 2012

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...