Ads 468x60px

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το επόμενο σας iPad ίσως είναι από την Βραζιλία!


Posted Image


Η Apple φέρεται να έχει λάβει έγκριση για να αρχίσει να πουλά iPad 2 που συναρμολογήθηκαν από την Foxconn στα νέα εργοστάσια της στη Βραζιλία.

Οι πωλήσεις των βραζιλιάνικων iPad 2 θα μπορούσαν να ξεκινήσουν σύντομα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το MacRumors. Τα τοπικά 16-gigabyte iPad 2, τα οποία πωλούνται για $ 399 στις ΗΠΑ, έχουν λάβει την κατάλληλη πιστοποίηση για να ξεκινήσει η πώληση τους στη Βραζιλία. μετέπειτα στην Αμερική και ου το κάθε εξής.

Η Apple άρχισε να πουλά iPhone 4 που κατασκευάστηκαν στη Βραζιλία τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Μέχρι στιγμής, η παραγωγή έχει περιοριστεί στο 8-gigabyte μοντέλο της συσκευής, αριθμό μοντέλου "MD198BR / Α" και δεν έχει επεκταθεί στην έκδοση του iPhone 4S.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει πέντε νέα εργοστάσια στη Βραζιλία για να βοηθήσει τη ζήτηση για το iPhone και το iPad, και οι εγκαταστάσεις αναμένεται να παράγουν μέχρι και 400 εκατομμύρια συσκευές μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Εξαιτίας της χαμηλής φορολόγησης κυβερνητικοί εκπρόσωποι της χώρας βλέπουν θετικα αυτές τις κινήσεις ευελπιστώντας πως τα προϊόντα της Apple θα πωλούνται σε ποιο χαμηλές τιμές για τους κατοίκους της.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...