Ads 468x60px

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η Apple κερδίζει σημαντική απόφαση κατά της Motorola


Touchscreen Device
Μία ακόμα σημαντική νίκη ενάντια στη Motorola πέτυχε η Apple την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ σχετικά με πατέντα της τελευταίας που αφορά την αφή, το scrolling και τα gestures των touchscreen συσκευών.
O δικαστής Richard Posner έδειξε να συμφωνεί με το μεγαλύτερο μέρος της περιγραφής της πατέντας της Apple, επισημαίνοντας μόνο σχετική ασάφεια σε συγκεκριμένα gestures.
Τα επιχειρήματα της Motorola δεν αποδείχτηκαν όσο πειστικά θα ήθελε, με την εταιρεία να επικαλείται πεισματικά ότι η πατέντα της Apple έχει ισχύ μόνο σε συγκεκριμένη γωνία 27° από την κατακόρυφη θέση. Ο δικαστής απέρριψε για τρίτη φορά το επιχείρημα της Motorola εξηγώντας:
I reject Motorola’s argument (this is the third time they’ve made it and the third time I reject it) that the structure must be limited to the 27-degree angle used as an example by the specification.
Μια τέτοια απόφαση μεταφράζεται αυτομάτως σε καταπάτηση της πατέντας της Apple από τη Motorola και κατ’ επέκτασιν σε ενδεχόμενες απαγορεύσεις Android συσκευών της τελευταίας. Συμπληρωματικά, αναφέρουμε ότι η πατέντα ισχύει μέχρι το 2028 και συνεπώς είναι λογικό να επηρεάσει πολλές ακόμα touchscreen συσκευές…

Source: http://www.macuser.gr/apple-victory-motorola-over-touch-patent-lawsuit-10921/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...