Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Autodesk Fusion Inventor για Mac


Κατά τη διάρκεια του Macworld 2012 η Autodesk παρουσίασε ένα νέο επερχόμενο προϊόν για Macintosh μετά τα κλασικά πλέον AutoCAD και AutoCAD LT.
Ο λόγος για το Autodesk Inventor Fusion που διατίθεται ήδη για Windows και αφορά τον 3D σχεδιασμό μηχανικών μερών.
Το λογισμικό θα διατεθεί για πρώτη φορά στην πλατφόρμα Macintosh χωρίς να έχουμε κάποια τελική ημερομηνία. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η εταιρεία θα διαθέσει μέσα στις επόμενες βδομάδες το Technology Preview, μια δωρεάν beta έκδοση για να λάβει το κατάλληλο feedback πριν την τελική κυκλοφορία.
Μπορείτε προς το παρόν να επισκεφτείτε την σελίδα του Facebook και να μείνετε συντονισμένοι στο MacUser.gr για νεότερες εξελίξεις.
U P D A T E [18/4/2012, 10:54]
Όπως είχε υποσχεθεί η Autodesk διέθεσε σήμερα την preview έκδοση της εφαρμογής εντελώς δωρεάν μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2013. Η Autodesk επισημαίνει ότι τα Mac τελευταίας γενιάς δεν θα έχουν πρόβλημα να υποστηρίξουν το πρόγραμμα και σημειώνει ότι για τα παλαιότερα Mac οι χρήστες μπορεί να επιτύχουν να το εγκαταστήσουν παρόλο που επίσημα δεν υποστηρίζεται. Μπορείτε να κατεβάσετε το Fusion Inventor εδώ.
To Fusion Inventor είναι το δεύτερο προϊόν που ανακοινώνει η Autodesk για Mac φέτος μετά το Smoke, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, που θα διατεθεί προς $3,495 ανά άδεια

Source: http://www.macuser.gr/autodesk-fusion-invento-9154/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...