Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ευρωπαίοι Πάροχοι: Η Nokia Δεν Μπορεί Να Ανταγωνιστεί Με Apple , Android



Τέσσερις Ευρωπαικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών  ισχυρίζονται πως τα τηλέφωνα Nokia Lumia δεν είναι αρκετά καλά για να συναγωνιστούν με τα παρόμοια Samsung Galaxy και Αpple iPhone. Επίσης σημειώνουν τις υψηλές τιμές, την έλλειψη προυπολογισμού διαφήμισης, και άλλους λόγους, για το γιατί τα τηλέφωνα δεν έχουν καλές πωλήσεις στην περιοχή.
Το Reuters σημειώνει πως σε ένα κατάστημα εταιρίας κινητής εταιρίας στο Παρίσι, τα τηλέφωνα Lumia δεν τοποθετούνται σε κεντρικές θέσεις μαζί με τις άλλες συσκευές.  Ένας πωλητής προσέφερε σε πελάτη ένα iPhone και μετά επιλεγμένα Android τηλέφωνα αντί για λύση με Windows Phone.
Κομμάτι του προβλήματος στην Ευρώπη φαίνεται να είναι η έλλειψη γνώσης της ύπαρξης για την σειρά Lumia. Ένα στέλεχος σε Ευρωπαικό πάροχο κινητής είπε στο Reuters πως κανείς δεν ρωτάει στα καταστήματα για τα Windows τηλέφωνα. Μερικοί πάροχοι είναι ανήσυχοι γιατί η Microsoft δεν ξοδεύει περισσότερα μετρητά για διαφημιστικές δράσεις.
Η Νokia δεν φαίνεται να έχει τα ίδια προβλήματα στην Αμερική. Το Lumia 900 ήταν στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων στο Amazon την περασμένη εβδομάδα και ένας εκπρόσωπος της Nokia δήλωσε πως η ανταπόκριση των πελατών για το 900 ήταν πολύ θετική. Σε μερικά καταστήματα ξεπούλησαν το μοντέλο και περισσότερα τηλέφωνα κατασκευάζονται και αποστέλονται για να ικανοποιήσουν την ζήτηση.
Αλλά και έτσι, δύσκολα βρίσκεις πωλητή να συστήνει ένα Windows Phone τηλέφωνο παρά ένα Android ή το iPhone. Μια ανεπίσημη δημοσκόπηση σε μερικά καταστήματα της AT&T sto Μανχάταν έδειξε πως κανένας πωλητής δεν είναι πρόθυμος να συστήσει το Lumia 900 στους πελάτες.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/4/18/nokia-apple-android.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...