Ads 468x60px

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Νέα αναβάθμιση στο Dropobox με αυτόματο ανέβασμα βίντεο και φωτογραφιών

Dropbox

H δημοφιλής υπηρεσία Dropbox για την online αποθήκευση αρχείων αναβάθμισε την ομώνυμη εφαρμογή για Mac προσφέροντας τη δυνατότητα αυτόματου ανεβάσματος φωτογραφιών και βίντεο από συνδεδεμένες στον υπολογιστή συσκευές.

Οι συσκευές αυτές περιλαμβάνουν ουσιαστικά όλες τις κάμερες, tablets, SD κάρτες και smartphones που μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή σας. Το Dropbox θα αναλάβει αυτόματα να ανεβάσει οποιαδήποτε φωτογραφία και βίντεο που μπορείτε να δείτε αργότερα μέσα από την ιστοσελίδα της Dropbox.
 
Στο Dropbox.com θα βρείτε έναν φάκελο με το όνομα “Photos” όπου θα αποθηκεύονται αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο με πλήρη thumbnails κατηγοριοποιημένα ανά μήνα. Μπορείτε με το ποντίκι να δείτε την ημερομηνία ή να κάνετε κλικ και να τις προβάλλετε στο πλήρες μέγεθος. Ακόμα, επιτρέπεται η λήψη των φωτογραφιών καθώς και ο διαμοιρασμός τους με άλλους με το κατάλληλο link. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 3GB επιπλέον δωρεάν χώρου κάνοντας χρήση της λειτουργίας αυτόματου ανεβάσματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νεότερη έκδοση του Dropbox εδώ.


Source: http://www.macuser.gr/dropbox-automatic-upload-11428

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...